Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodziutki taki chłopak.......

Pytanie do czterdziestek........................................................

Polecane posty

Kurcze , mam problem taki Młody jestem , 21 lat i pracuję w pewnej firmie gdzie jest taka jedna czterdziestka Chyba po "40" ale nie dużo , góra 44-45. Zawsze wolałem starsze kobiety bo były takie doświadczone , intrygujące i ogólnie takie cudowne. Takie mamuski Jakoś nastolatki mnie nie kręcą , ale takie 30-stki i starsze ( warunek - ładne ) działaja na mnie jak wódka na trolla , poprostu nie mogę się powstrzymać od sprośnych mysli. Ale do rzeczy : Pracuję z ta Panią , jest szalenie miła , zwłaszcza dla mnie , polubiła mnie bo i ja jestem taki słodki , grzeczny chłopak , miły i to pewnie dlatego i wesoły też Ona jest sexi , chodzi w takiej spódniczce troszke poza kolana , swietnie podkreśla jej pupcię i dekolt raczej płytki ( mało widać ) ale troche widać , zwłaszcza gdy się schyla itd Kurcze , podnieca mnie jak mało która Zawsze sie uśmiecha , taka słodziutka jest że cały czas mam ochotę na ........ wiecie co ..... Chciałbym Ja przelecieć i to jakkkkkkkk Mam pytanie do czterdziestek i tym podobnych wiekiem Czy Wy lubicie takich młodych 20-latków ( dodam że nie myśle jak gówniarz i wiem czego kobieta pragnie , poza tym przystojny jestem ??? Często zauważyłem że takie czterdziestki się na mnie patrza ale zastanawiam się co wtedy myślą ::: 1) chciałabym aby wyszedł za moją córkę 2) chciałabym miec takie dziecko 3) fantazje erotyczne Chodzi o to że sympatycznie wyglądam i wzbudzam zaufanie , starsi mnie szanują , ale z drugiej strony też wiem że przystojny jestem więc może sie podobam tym czterdziestkom Jak myślicie ? Wy jako czterdziestki co myslicie widząc młode mięsko oraz czy miałybyscie ochotę na seks ? Kręci mnie niesamowicie ta Pani ale boje się ... no wiecie .... kombinować bo nie mam pojecia jak zareaguje pomocy , tak bardzo chciałbym Ją popieścić

Gość mysle sobie
patrza na ciebie jak na syna:O soryyyyy

Gość lizak117
Ja chętnie wyliżę cipkę dojrzałej Pani gg 7105178. Jestem przystojnym dwudziestolatkiem. Niech Panie piszą i sie nie krępują znajomy83@gmail.com

Gość lizak117
Niech piszą wszystkie Panie które mają ochotę.

Gość lizak117
Czy dojrzałym kobieta nie marzy się stosunek z młodym.

Gość lizak117
Ciekawe idiotko gdzie zrobiłem błędy?

Gość wwwaaa
ile masz lat juleczka?

Gość lizak117
kobietą- rzeczywiście szybko pisząc nie napisałem "ą" tylko "a"

Gość mysle sobie
Dobrze że moja córka się z nim nie zadaje. - nie ma szans, za mloda jest:P

Gość wwwaaa
juleczka odpisz ile masz lat bo mi sie marzy ze starsza a mam 22:)

Gość mysle sobie
"ą" tylko "a":D:D:D zaraz jebne:D

Gość awril
mam 43 laa...i na takich jak ty,patrze jak na syna,bo mam syna w tym wieku.. i w zyciu nie pomysle,by taki ''wyszedł za moja corke''..a fe...

Gość wwwaaa
A czy myslałas zeby taki wszedł w ciebie?? :)

Gość awril
wiez co? szczerze? nigdy...poprostu,taki młodzy mezcyzna to dla mnie dzieciak...mam faceta dojrzałego i taki wie,co ze mna robic w łozku..a młokosa,ja musiałabym uczyc...a na to nie mam ochoty

Gość wwwaaa
a jesli tylko miał by ci wylizac cipkę?? pozwoliła bys?

Gość lizak117
ja bym Cię wylizał

Gość lizak117
to jak pozwoliłaby Pani

ale ja umiem pisac :D To On napisał "kobietą" :D:D:D:D Nie ja :)

Gość awril
nie pozwoliłabym...:) miałabym wrazenie,ze robi mi to syn.. poza tym,zobacz...zwracasz sie do mnie nie na ''ty'' lecz ''pani'' to juz ci powinno dac do zrozumienia,ze kobieta w moim wieku,jest dla ciebie poprostu za stara

To mój topik i ja sie napracowałem aby to wszystko napisac a nie Ty lizak ! Wszedłeś na topik , nic mądrego nie napisałeś , tylko czekasz na gotowe.

Gość wwwaaa
awril jak bys zareagowała jakby taki młody ci to zaproponował tzn, ze chce ci wylizac cipke??

Gość lizak117
zwracam się per Pani, bo gdybym przeszedł na Ty , to byś mi zarzuciła, że Cię nie szanuję itp.

Gość gwena
przeciez to jakieś bzdety... a ludzie tu piszą i biorą na poważnie

awril :::::: Chodzi tylko o jedną noc , a może raczej o jedno spotkanie :) Zalezy mi na tym aby taką mamuśkę ... no ... wiesz co :( Małolaty mnie nie kręcą bo zachowuja sie jak wstydnisie albo ubierają sie jak kurwy a to mnie nie kręci . Kręci mnie subtelność u kobiety a taką cechę maja tylko mamuśki :) mrrrrrrrr.... no kurcze no ... A może Ty masz ochotę awril? :) Gwarantuję że zaspokoję Cię lepiej niż ktokolwiek inny .... tzn. inaczej napiszę ....... seks ze mną byłby jednym z lepszych orgazmów w Twoim zyciu bo nie wiem czy najlepszy , może miałaś kiedyś jakiegoś latynosa w łóżeczku :)