Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plomba25

mam bielsza plombę od zęba ratunku!!

Polecane posty

Gość karinkaaa
No musze sie wybrac z reklamacją ale teraz jestem w górach na odpoczynku. wiec wybiore sie do niej z reklsmacją zobaczymy co powie. Jednego zęba juz mi kiedys zrobiła to było wporządku. Ale z tym teraz to przesadziła.

Gość karinkaaa
A byłam prywatnie zapłaciłam 200zł za to:/ dentysta polecany i za pierwszym razem byłam zadowolona. widocznie zdarzają sie i takim dentystom popełnic błąd.

Gość plomba25
bylam kolejny raz robic innego zeba i na innym prawie nie widac, gosc mowi: widzi Pani, szkliwo roznie sie zachowuje, na jednym widac na drugim nie. rzeczywiscie mam tamten ząb naprawde taki jakis przezroczysty, widac ale przezyje;-)

Gość karinkaaa
Ja ide poprawiac do innego dentysty, napisałam maila do tego gabinetu i odpisali że oczywiscie jest możliwośc wymienić tak plombe aby nic nie było wiadać. Zobaczymy co ten dentysta mi tam wykombinuje, mam nadzije ze będę zadowolona.

Gość xllll
Dziewczyno, byłam u dziesiątek dentystów w życiu i to jakaś totalna bzdura, facet oszczędza na materiałach i robi cię po prostu w konia! Dobrze ci napisała denystka - w porządnym gabinecie masz odcieni od groma i ja miałam zawsze ale to zawsze wypełnienie w kolorze zęba!!! Idealnie dobrane!! I tak było nawet 10-15 lat temu w Polsce, a nie teraz przy takiej dostępności technologii!!

Gość karinkaaa
Zmieniłam dentyste i efekt jest super nic nie widać:D tak sie ucieszyłam jak zobaczyłam swojego zeba że chciałam tego dentyste całowac po nogach:D

Gość niepppos
no to musisz wybielic zeba albo wymienic plombe, jesli masz gwarancje to nie powinno byc problemu, ale nie wiem bo nie wszystkie gabinety daja gwarancje, z tego co wiem Galeria Usmiechu daje

Gość złamana dwójka
Dzisiaj rano jadlam jabłko i ukruszylam górną 2. Pojechałam do dentysty, cala przerażona, bo ząb na samym przodzie, najpierw poogladal i powiedzil ze zeba trzeba spilowac a potem odbuduje, dostalam znieczulenie, dentysta spilowal mi pare mm a potem odbudowal zęba jednak kolor jest o wiele jasniejszy.Od razu widac ze cos jest nie tak , dentysta mowi ze to sciemnieje?1

Gość gość
hej. mam ten sam problem w górnej 2 mam plombę niestety jest ona duzo jasniejsza niz ząb.czy mozna cos z tym zrobic aby nie rozwiercac zęba jeszcze raz? na dodatek zauwazyłam malutka dziurke koło tej plomby na jedynce. juz nie wiem co robic. jak myslicie da sie cos z tym zrobic zeby to widoczne nie było?

Gość gość
Nic nie zrobisz.Musisz wymienic wypelnienie niestety-i to najlepiej u innego dentysty.Mi "stomatolog" :P Barbara R. :P z Tarchomina tez tak zrobila w gornej jedynce.W domu nastepnego dnia,przy dziennym swietle moglam zobaczyc "dzielo" tej partaczki...a wygladalo to jakbym miala kawalek bialego sera miedzy zebami.Reklamacji partaczka nie uznala,tylko wrecz wyrzucila mnie z gabinetu wstretna, stara malpa.

Gość gość
To znaczy że dentysta spieprzył robote.

Gość gość
Również mogę się z tym zgodzić że to może być błąd stomatologa że źle dobrał kolor. Idź do innego i niech Ci to poprawi skoro źle się z tym czujesz. Ja chodzę zawsze do www.rojekdental.pl w Olsztynie i jestem zadowolona.

Gość gość
Hmm to znaczy że dentysta spartaczył sprawe, zawsze plombe dobiera się pod kolor zęba. Przynajmniej ja tak miałam. Jeśli jesteś z Gliwic udaj się do http://www.hercka.pl/, wstawią Ci tam dobrą plombę której nie będzie nawet widać.

Gość gość
Jeśli jest bardzo widoczna to należałoby wybielić zęby. Tak mi się przynajmniej wydaje. Najlepiej idź na konsultację, wtedy stomatolog Ci powie co robić. Jeśli jesteś z Białegostoku mogę polecić Ci www.popkoadam.pl.