Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek12

Ona nie może od niego odejść!!! jak to rozwiązać?

Polecane posty

Gość CORAZON
CZESC MACKU! BO OD TEGO TRZEBA ZACZAC, ZE NIE NAZYWASZ SIE JACEK! PROSISZ LUDZI, BY CI POMOGLI ALE NIE MOWISZ IM PRAWDY.. OTOZ MOI DRODZY.. i ty macku.. Po pierwsze wiesz doskonale, ze Agnieszka jest fajna dziewczyna, a wiec nie rób z niej ofiary.. dziewczyny chorej umysłowo, ktora nie potrafi wybrac miedzy dobrem a złem. Zło o jakim rzekomo mowisz, ze ON (NIE PODAM JEGO IMIENIA-BO GO SZANUJE, ZBYT DłUGO TEN ZWIAZEK ZNAM!!) ja bije, krzyczy na nią jest Twoim wymysłem!!! Od 4,5 roku bycia razem+ wieloletnie podrywy obojga, połaczyły ich w miłość, jedna wielka miłośc i gdyby w 1 roku On ja bil, szarpał itp to jestem pewna ze jej ojciec szybko by sie o tym dowiedzial i obił by mu morde.., a jednak tak nie jest!!! Jej ojciec i mama bardzo lubią Jego, czesto rozmawiają o Tobie ze sie wpierdzielasz w brudnych butach do zwiazku Agi, robiąc zamet i próbując rozbić ten związek! Sa przeciwni temu tak jak i zapewne Aga i to wahanie sie jej miedzy (jak piszesz toba a Nim) wynika z tego, ze Ty jestes jej KUZYNEM!! Wiec jakim prawem, zakochujesz sie w swojej kuzynce?? Obsmarowujesz tyłek jej chłopakowi, wystawiasz publicznie na posmiewisko Age?? A zwiazek 4,5 +okres poznawiania sie to jest bardzo silny zwiazek tzn miłość, wiernosc, zaufanie i zareczyny o ktorych tez nie wspomniałeś KłAMCO!! Wiec spier... pukim dobra, bo Aga tez mi mowiła jaki cwaniak z Ciebie i manipullant!!! Nie zrywa z Toba kontaktu wlasnie dlatego- to Ciebie własnego kuzyna sie boi a z czystej kultury i sympatii chce bys miła. Masz szczescie ze dziewczyna i jej Facet sa natyle wyrafinowani i kulturalni , zenie pisza na tej stronie o tobie i twoich chorych wymysłach! Pozdrzawiam MACIEK!

Gość jacek12
No cóż, decyzja należy tylko do niej. I do nikogo innego.

Gość greeg
no i , no i ? jacku czy byl happy end ?

Gość kropek1_2
dlaczego nic sie nie dzieje ?