Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinia1981

Relacje z mężem

Polecane posty

Gość pinia1981

Moj maz zawsze uwazal mnie za atrakcyjna kobiete, ze mna zawsze bylo mu najlepiej. Teraz mamy dziecko, niby wszystko jest ok, bo bardzo mi pomaga, nie wymiguje sie od opieki nad synkiem. Pracuje ciezko. Trwa w tym zakladzie tylko dlatego, bo jest jedynie tam w stanie zarobic jakies konkretne pieniadze. Niby pracuje 8 godzin dziennie, ale musi sie tam ladnie napocic i jak wraca, na nic nie ma juz sily. Kiedys kochalismy sie ok 3 razy w tygodniu. Teraz tylko raz i tylko w weekend. On ciagle sie tlumaczy praca i zmeczeniem. Kiedys bylam zla na niego, bo ciagle slyszalam (gdy mialam ochote) ze jutro, a jak nadchodzilo to jutro, to twierdzil, ze jest wykonczony. Teraz przestalam juz sie dopominac i czekam na weekend, nawet specjalnie juz mi nie zalezy na tych zblizeniach-chociaz w lozku jest nam naprawde fajnie, wiem, ze dzialam na mojego meza.

Gość pinia1981
jak Cie denerwuje, to nie odpisuj. Do pracy nie moge isc, moje dziecko jest za male. gdybym wziela opiekunke, to musialabym oddac jej wieksza czesc pensji. nasi rodzice do opieki nad dzieckiem tez nie wchodza w gre, bo mieszkaja w innych miejscowosciach, oddalonych o kilkadziesiat km. moj maz tez nie chce, zebym do pracy szla, bo w naszym rejonie nic porzadnego nie oferuja, poza tym chce, zebym sama dziecko wychowywala.

Gość pinia1981
moj maz zarabia teraz sam wiecej, niz kiedy pracowalismy oboje, wiec pieniedzy nam nie brakuje.

Gość pępowinka
Ja mam problem w drugą stronę. On ciągle myśli o seksie a mi się nie chce. I uwierz, że jak próbuje go na mnie wymusić, to jest jeszcze gorzej. Widocznie mąż jest przemęczony i ma za dużo na głowie. Spróbuj go jakoś odciążyć. Może ma jakieś problemy, o których Ci nie powiedział??? Porozmawiaj z nim