Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunny01

spotkanie we dwoje

Polecane posty

Pytałem, gdyż znam bardziej to zachodnie, Kołobrzeg itp macie tam dawnego "geniusza" polityki i to całe towarzystwo niestety..

wiesz... dzieki Bogu nie mam stycznosci z 'tym towarzystwem' ;p a z racji, ze wlasnie 'takie' ono jest, staram sie zbytnio nim nie interesowac ;)

masz rację, lecz oni Tobie i innym "załatwili" przyszłość , niestety. Możesz opisać swój wygląd zewnetrzny?

nie jest powiedziane, ze jakakolwiek przyszlosc mnie czeka ;) niedlugo dostane prawko, a wtedy rozne rzeczy moga sie zdarzyc :D wyglad zewnwtrzny... 170cm wzrostu, wysportowana, niebieskie oczy i dlugie blond wlosy. podobno z twarzy sprawiam wrazenie inteligentnej, bo mamy kolegow zawsze chca mnie z nimi swatac ;) i mimo ze mam juz prawie 19 lat, to czesto ludzie mysla, ze mam 16... ot, moja 'anielska' uroda ;) a Ty?

ja ciemny bondyn 172cm sympatyczny ale już po naukach. Naprawde jesteś niebieskooka blondynka???

ale mnie sie podoba bardzo to "zjawisko" jak lapidarnie okresliłaś. A czy możemy przejść na pocztę emailową , nie będzie tylu obcych par oczu???, pewnie jesteś zgrabniutka??