Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsdtrvv

komentarz do naszej klasy pomocy

Polecane posty

Gość jsdtrvv

panienka dała swoję fatke z tatuazem na łopatce takie afiszowanie sie pokazywanie ale po co? chce napisac jej coś aby nie bezczelnego czyli z klasa ale żeby było jej głupio bo co kogo obchodzi jej tatuaż?

Gość karolamałpolontko
daj linka ocenie i wtedy Ci napisze

Gość smooth criminal
Najwyrazniej ciebie obchodzi i to bardzo.. Wyluzuj troche i zajmij sie swoim zyciem.

Gość z chłopaki nie płączą
jaj napisz " eee,coś ci się na ręce rozmazało"

Gość ta cala nk
to przewaznie portal dla niedowartościowanych desperatow,ktorzy przez pozytywne komenty dowartościowuja sie.szkoda tylko ,że nie widza ,że byle pasztetom pisze sie ,,wygladasz pieknie''/zenada

Gość z tatuazem na lopatce
ja takie zdjecie dalam i co tego;] jesli sie nie podoba to po co w ogole sie ta sprawa zajmujes;p

Gość jsdtrvv
nie wklejw jej profilu nie chce byc bezczelna a na mnie wkórza poprostu i chce jej dopiec doradzcie

Gość jsdtrvv
ja tez jestem w na klasie ale mam 1fotke a nie na pokaz dla wszystkich

jsdtrvv panienka dała swoję fatke z tatuazem na łopatce takie afiszowanie sie pokazywanie ale po co? chce napisac jej coś aby nie bezczelnego czyli z klasa ale żeby było jej głupio bo co kogo obchodzi jej tatuaż? To jest jej strona, dla jej znajomych, a nie dla ciebie przybłędo. Nikt cie tam nie zapraszał i nic ci do tego. Odpierdol się od obcych ludzi na NK.

Gość z tatuazem na lopatce
ja szczerze mialabym w dupie taki koment od Ciebie wiec naprawde nie ma co tracic czasu ;p a co ma na lopatce

Gość żenua...
...zawiść ;]

Gość ta cala nk
no niekoniecznie emopanienkom--a co powiesz na podstarzałe mamuśki z tysiacem zdjeć??? a co powiesz na podstarzałych tatuśkow przy super furce?o tym mowie ,że to żenada.

Nie zawisc, tylko panienki przez wypieczenie mozgu na solarium zaczely mylic NK z playboyem .

Gość ta cala nk
-masz racje!!!

Gość żenua...
mowie o jsdtrvv, a to, ze dzieci sie tak lansuja to juz inna sprawa :) a co do mamusiek i tatuskow-kryzys wieku sredniego ? ;>

Mamuski i tatuskowie sie podniecaja, bo za ich czasow to bylo tylko radio i to nie kazdego bylo stac na taki luksus ;)

Gość ta cala nk
moja sasiadka była na węgrzech z soboty na niedzielę.po czym zamieściła chyba z 10 zdjęc i hasło -wypasione wakacje na węgrzech!!!! myślałam ,że padnę. ja nie mam nic przeciwko nk-ale to co sie z niej zrobiło jest chore!!

Licytacja kto jest lepszy , wybieg dla ubogich o qrwa sikne zaraz :D WYBIEG DLA UBOGICH

Gość ta cala nk
podniecaja sie bo jak dostaną tysiąc komentow ,,jak ty sloicznie wyglądasz'' albo jaka super fura to czuja sie dowartościowani.byle im całkiem nie odpierdziło:D

Gość jsdtrvvv
a mnie wkorza jak panna 29lat robi fotki pod nk a ma dzieci męża itp to niepoważne smieszne poprostu

Gość ta cala nk
hahah wybieg dla ubogich--o jebne zaraz!!!!

Gość nieuprzejma
a co ciebie obchodzi kto jaką fotkę wkleja? jak ci żal dupę ściska to umieść lepsze :O nie rozumiem takich ludzi...

Gość jsdtrvvv
nie obchodza mnie wszyscy tylko ona bo jej nie lubie i chce jej delikatnie dac do zrozumienia,,rany czy to takie dziwne? tacy święci jesteście?

"jak ci żal d**ę ściska to umieść lepsze " a nie mowilem ze licytacja :D , nastepna kandydatka do playboya dla ubogich hehehehehehheh

Gość ta cala nk
nawet nie smieszne tylko żałosne. a najbardziej żałosane jest to ,żę ktos wygląda naprawde strasznie adostaje komenty jak by byl jakąs mega gwiazdą.i u mieszca cosra więcej zdjęć.. jescze dzieciom to uchodzi ale ludziom przed 40 stka?? tyle falszu i obłudu co na nk nie widziałam