Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloginfan

Czy da sie zlamac haslo GG do konta na innym komputerze?

Polecane posty

Gość iloginfan
a gdzie popelnilem blad ort??? ;)Czy sa jakies sposoby zlamania hasla mailowego bez urzyania programu do wyszukiwania wedlug kombinacji znakow?

Gość iloginfan
hehe spoko tylko gdzie ja popelnilem ten blad ort.?? Moze nie zauwazylem

Gość a jakich programów urzywasz
debilu? dalej nie wiesz gdzie zrobiłeś błąd durniu bez szkoły?

Gość mam cię
ej ale macie problemy :-/ na temacie obok dziewczyny mają poważne rozterki nad śluzem a wy tu o gadu gadu... :-/ hańba!

Gość ilognfan
nie wiem dlatego wskaz mi ten blad

Gość a co to kogos interesuje
druga i ostatnia bezplatna i platna zreszta tez rada nie da sie zlamac hasla na gg poniewaz po kilku nieudanych probach serwer gg blokuje numer. mozna natomiast zlamac haslo pocztowe chociaz to tez zalezy jaka to poczta i potem wyslac przypomnienie bo gg ma dziwny system i nie wysyla linku do zmiany hasla lecz samo haslo przez co osoba majaca ten numer nie wie ze ktos zna jej haslo jesli skasujesz email z przypomnieniem.sa jeszcze dwie metody jednej nie podam a druga to tech gg pracownik moze ci wygenerowac i wyslac nowe haslo jesli przekonasz go ze poprzedni mail nalezal do ciebie a teraz nei amsz do niego dostepu.trudne ale wykonalne mozesz go skorumpowac w koncu potrafisz :D wada to to ze osoba posiadajaca ten numer nie zaloguje sie juz. najlepsza metoda to email i ta ktorej nie podalem. no to tyle ci powiedzialem to moze zaspokoisz moja ciekawosc i odpowiesz ile ktos moze za cos takiego byc sklonny zaplacic pytam serio max. suma ktora bylbys sklonny zaplacic. nie zrobie tego pytam tylko o cene.

Gość ilognfan
nie mam kasy, chciałem się włamać na konto kolegi rzeby zobaczyć jego rozmowy

Gość iloginfan
moglbym zaplacic 500 zl

masz np. problem z odmiana czasownikow przez osoby to taka dygresja.

no dzieki za odpowiedz tak sie spodziewalem ze pewnie ze 100-500zl.

Gość iloginfan
ten koles co to ze zrozumieniem nie umie czytac i ten co twierdzi ze niby jakis blad ort popelnilem ale nie potrafi go wskazac to pewnie ta sama smutna osoba. Nie wyszlo mu i teraz widze ze sie pode mnie podszywa hehe

Gość jesteś debilem hahahaha

Gość ilginfan
W porzadku a jakich programow uzywasz do zlamania hasla na mailu? Czy uzywasz takowych wogole?

Gość sunnefretiti
Witam. Mam wielka prosbe jesli ktos da rade zlamac haslo do tego adresu poczty fatek@interi.pl to prosze mi wyslac na moj adres email sunnefretiti@interia.pl nie mam kasy zeby zaplacic wiec jesli ktos chcialby pooc od tak dla samej pomocy to bardzo o to prosze to dla mnie bardzo wazne dziekuje z gory

Gość sunnefretiti
Chcialam sprostowac haslo ktore jest mi potrzebne jest do adresu fatek@interia.pl zjadlam jedna litere dlatego wole napisac jeszcze raz moze ktos zlamie dla mnie to haslo

Gość ja to myślę

Gość wxwc
nie uważasz ze to jest bardzo ale to bardzo nie wporządku czytać czyjes rozmowy, i szpiegować kogoś? Ja bym tak nie potrafiła robić.. Czułabym się z tym nie wporządku . Miałabym wyrzuty sumienia. Nie mogłabym takiej osobie spojrzeć w oczy.

Gość wxwc
kiedyś myślałam sobie.... Aby szpiegować Bartka przez gg, po to by uzykać odpowiedź czy ma kogoś.... Nie chciał mi się przyznać że ma. Jednak doszłam do wniosku że tego robić nie będę ponieważ mam swoje zasady. Zaufam losowi poczekam i popatrze co się wydarzy