Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 22 lata

Kocham a ja wygrałem życie

Polecane posty

Gość prawiczek 22 lata

niestety nie pomogę Ci w stracie prawictwa, jestem facetem. :P Dziekuję Ci, że ejsteś tu na tym forum i piszesz samą prawdę dzięki czemu ja nic już nie muszę tu skrobać, gdyż piszesz praktycznie w imieniu wszystkich prawiczków :D.

Gość alofa
boshe, co Ty wypisujesz :/

Gość prawiczek 22 lata
co Ci nie pasi? Nie mogę już wyznać miłości? :o

Gość alofa
Możesz, pewnie, tylko po co kochasz ? ( o ile to prawda )

Gość prawiczek 22 lata
od kiedy kocha się kogoś po coś? Ja myslałem, ze kocha się za coś i pomimo czegoś? :D Choć w sumie to typowe myslenie kobiety. Kocha się po to by dostać kasę od faceta np. :D:D:D

Gość zdarza sie

Gość alofa
żle mnie odczytałeś," po co " bo uwazam ze to chore nikomu nie potrzebne uczucie, sam ból i nieszczęścia z tego powodu

Gość prawiczek 22 lata
ale przecież tego się nie wybiera :P samo spada na człowieka :P

Gość alofa
ja wytwarzam antyciała :) spróbuj to działa

Gość a ja kocham autora tego tematu
😍

Gość alofa
gratuluje :) i życze powodzenia, przyda się Wam :)

Gość alofa
hehehehehe dobre

Gość prawiczek 22 lata
oj tam nie ejst jeszcze tak źle. W przeciweństwie do a ja wygrałem mam plan naprawy własnej osoby :P

Gość alofa
Życze Ci wszystkiego pięknego w życiu :)

Gość prawiczek 22 lata
dziękuję za życzenia. :) Postaram się ale to plan dłuuugo letni, bo szkody w mojej psychice są olbrzymie i akurat prawictwo nie jest moim największym problemem 😭

szczerze sie przyznam ze obserwuje prawiczkomanie na kafeterii w ostatnim czasie z duzym zainteresowaniem niezaprzeczalne walory humorystyczne tego zjawiska czynia moje zycie weselszym :D :classic_cool:

Gość prawiczek 22 lata
cieszę się naprawdę :D. To nadaje sens mojej egzystencji na ten czas, dopóki nie wyjde z tego bagna. :P

te tematy są coraz głupsze :O \"szczerze sie przyznam ze obserwuje prawiczkomanie na kafeterii w ostatnim czasie z duzym zainteresowaniem\" e tam prawiczkowmania... to wszystko przez niejakiego prawiczka i kropkę :O teraz zakłada się tylko tematy o prawiczkach a nie jak kiedyś \"Mam 38 lat i nigdy nie miałem dziewczyny\" i narzeka sięna prawictow a nie na nieśmiałość albo jak kiedyś wzrost. To wielka strata dla kafeterii :P :D ;)

Gość prawiczek 22 lata
Nie pocieszyłaś tylko jesteś kolejną cegiełką pozwalającą mi wierzyć w tymczasowy sens mego istnienia :D. Czuję się dumny będąc jednym z prawiczków kafeterii :d.

Gość prawiczek 22 lata
a ja wygrałem pocieszę Cię. Moją jedyną wadą wizualną jest niski, a właściwie średni wzrost 177 cm no i zakrzywiony w lewo penis :P. Penis nie jest źródłem kompleksu, ale wzrost muszę przyznać, że tak troszkę jest ;). Tak to jestem przystojny, nawet nie musiałem dziewczyn podrywać bo same lgnęły do mnie ale ja nie mogłem odwzajemniać ich zalotów, gdyż po prostu nie chciałem by zobaczyły jaki jestem beznadziejny no i w wypadku gdyby nie daj Boże się zakochały, męczyły się ze mną przez dłuższy okres czasu. :D Teraz niektóre są w szcześliwych związkach, a ja się czuje dobrze, że przy mnie się nie zmarnowały. :) Cała reszta pokrywa się z Twoim image'em a ja wygrałem, no może poza brakiem zainteresowań. :D W sumie prawictwo mi nie doskwiera, gdyż i tak mam niskie libido najgorsze jest ogólne przegranie, tzn. niewpasowanie się w ogólny kanon postępowania i egzystencji. :)

\"\"Mam 38 lat i nigdy nie miałem dziewczyny\" i narzeka sięna prawictow a nie na nieśmiałość albo jak kiedyś wzrost. To wielka strata dla kafeterii\" No pewnie ograniczyli Ci pole do narzekan biada im oj biada :classic_cool:

[ 01:02 [zgłoś do usunięcia] prawiczek 22 lata Nie pocieszyłaś tylko jesteś kolejną cegiełką pozwalającą mi wierzyć w tymczasowy sens mego istnienia . Czuję się dumny będąc jednym z prawiczków kafeterii :d.] no coz.. takie sa efekty jak upierdliwe stare babsko chce rozmawiac z beznadziejnymi gowniarzami :D alanis morisette orange;)

Gość prawiczek 22 lata
jeżeli tak Ci tego brakuje wygrałem to możesz sie tu wyżalić :D

Gość prawiczek 22 lata
oj tam jestem jeszcze nadziejnym gówniarzem :D Poddam się dopiero w okolicach 30, gdyż wtedy faktycznie gówno już mozna zmienic :P. Stare baby zazwyczaj sa upierdliwe, przynajmniej jesteś w normie :D