Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 22 lata

Kocham a ja wygrałem życie

Polecane posty

wygralem czyzbys lykal wszystko co pisza na forum 😭 wyzej cie cenilam myslaalm z zrozumiesz ironie :P >>4 life no widzisz ja naleze to plci lepszej i mam wiele mozliwosci :classic_cool:

jak to się można rozczarować 😭 życie jest takie niesprawiedliwe dla nas niskich, nudnych i beznadziejnych... no i brzydkich... na głupoty pisanie przez wysokich, przystojnych i \"nadzijnych\" pewnie nie zwrócilibyście uwagi tylko ich popierali :classic_cool: 🖐️

[ 02:25 [zgłoś do usunięcia] a ja wygrałem życie jak to się można rozczarować życie jest takie niesprawiedliwe dla nas niskich, nudnych i beznadziejnych... no i brzydkich... na głupoty pisanie przez wysokich, przystojnych i "nadzijnych" pewnie nie zwrócilibyście uwagi tylko ich popierali ] probujesz wzbudzic u mnie kompleks krolewny sniezki ? :D bez fotki nie ma szans

Guru chlopcze :classic_cool: "no widzisz ja naleze to plci lepszej i mam wiele mozliwosci" jakiej lepszej ? :P kto tak powiedzial ? a o tych mozlowosciach to wiem i mam ich dosyc :o

Po prostu nie wiedziałem do kogo to. :P Jeżeli do mnie to chodzi mi o akceptację biernosci kobiety we współczesnym społeczenstwie. Kobieta może nic nie robić i ma szanse na super życie oczywiście pod warunkiem, że jest ładna. Na barkach faceta obecnie spoczywa wszystko. :o To facet ma być zaradny, to facet ma wykazywać inicjatywę i zabiegać o względy itp. itd. Natomiast kobieta zyskała prawa faceta, a obowiązki w jej przypadku są tylko opcjonalne i zależą od jej chęci. :o

z wiara powoli dociera do ciebie prawda jaka ? niemila chyba(?) dla ciebie, znam takich co ich to kreci ale nie o tym nie chce sie rozpisywac powiem to krotko zrozumie kto chce itepe NIE MACIE SZANS nic wam nie pomoze rozklad potrwa ale kierunku zmian juz nie mozna odwrocic IMHO

Gość deliszys
uhm

\"atomiast kobieta zyskała prawa faceta, a obowiązki w jej przypadku są tylko opcjonalne i zależą od jej chęci. \" co się martwisz :D pomysl, że za 100 lat europejczycy wymrą i rola kobiet wróci do czasów z przed rewolucji seksualnej i równouprawnienia :P \"wyjasnij blondynce z malym rozumkiem whattafuck\" pewnie o to, że facet musi robić wszystko więc jak jest nieśmiały to pewnie skończy sam albo o coś podobnego \"kompleks krolewny sniezki \" jak rozumiem to taka żeńska wersja kompleksu edypa? \"bez fotki nie ma szans\" i potem miałbym na sumieniu dozgonny uraz psychiczny osoby oglądającej :O W co wy mnei chcecie wrobić

"powoli dociera do ciebie prawda" Powoli? Juz dawno temu dotarła. Dziele się tylko swoimi spostrzeżeniami, pomimo faktu, iż wiem, ze wszyscy to wiedzą. :P "NIE MACIE SZANS" Nie wkładaj wszystkich nieudaczników do jednego wora... :) "co się martwisz pomysl, że za 100 lat europejczycy wymrą i rola kobiet wróci do czasów z przed rewolucji seksualnej i równouprawnienia " Zawsze jakieś pocieszenie. Ewentualnie w następnym wcieleniu urodzę się cycatą blondyną. :P Pójde sobie na psychologię, pedagogikę albo marketing na prywatnej uczelni, tak żeby się nie czepiali, że poluje na bogatego facetam a następnie... a jakżeby poszukam sobie jelenia, który będzie mnie utrzymywał. :classic_cool: "pewnie o to, że facet musi robić wszystko więc jak jest nieśmiały to pewnie skończy sam albo o coś podobnego" Otóż to. Najgorsze jest to, że moja niesmiałośc się objawia w stosunku do osób silniejszych psychicznie ode mnie. A od takich zależy przyszłość człowieka. :o

"NIE MACIE SZANS nic wam nie pomoze rozklad potrwa ale kierunku zmian juz nie mozna odwrocic" Starych prawiczkow z kafe tych nie zniechecisz :classic_cool: bo oni wiedzac o tym dobrze :D

w końcu jak kogoś nikt nie chciał przez 10 albo 20 lat to i tak wiadomo że nie ma szans i po tych 20 jest już za późno... a jak się jeszcze zdaje sobie sprawę z własnej brzydoty i innych wad charakteru. W życiu nie uwierzę, że jakaś by mnie zechciała po bliższym poznaniu... no bo daleka znajoma/nieznajoma/czy inna przez internet z kiepskim gustem i desperacją to się pewnie może trafić na 5 minut... ale po krótkiej znajomości jak by się zorientowała jak to wygląda to by przeszło natychmiast 🖐️

dokładnie. Ja poza wyglądem nie mam nic do zaoferowania. Nie mam znajomych, nie chodze na imprezy(choć byłem w życiu na kilku ale mi nie pasi ta atmosfera, gdyż nie piję i źle się czuję w towarzystwie uchlanych 😭), po prostu jestem takim alienem, który ma swoje plany i cele, w większości nie do zrealizowania. Taki trochę marzyciel, którego cieszą nawet najdrobniejsze rzeczy(nie mylić marzyciela z romantykiem :o). Dziewczyny takich nie lubią, a przynajmniej nie te ładne. Dlatego co z tego, że im się podobam skoro i tak bym im nie zaoferował rozrywek, które je rajcują.

Gość zmęczony życiem
Pocieszcie się tym, że to nie wasza wina. To wasi rodzice wychowali was na nieudaczników, więc przynajmniej wiadomo, że nie płacicie za swoje słabości :) Zróbcie to co ja i uzależnijcie się od grania na kompie. Wtedy życie szybciej upływa, więc i męka krótsza.