Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karooo2205

PoWrÓt Do DaWnEj SiEbIe.. -- ZaPrAsZaM

Polecane posty

Gość karooo2205

Witam :* :) Jak widac w temacie, chce wrocic do dawnej siebie heh Do zzucenia mam jakies 7 kg.. :) Ktos chce sie przylaczyc ? Odmienić siebie, swoje zycie ? Serdecznie zapraszam.. W grupie razniej :) Ja zaczynam od jutra

Gość gruba jestem i co
ja mam wielkie zamiara schudnac,ale waga mi stoji od 2 tygodni,82kg.inic na dol, a diete mam bez weglowodanowa

Gość karooo2205
A ile kcal jesz dziennie ? Ja od jutra przechodze na 300- 700 :D musi sie udac... Mam nadzieje, ze szybko zrzuce te 7 kg, no i ze tym razem sie uda...

Ja się chętnie do Ciebie przyłącze:) Muszę schudnąć jakieś 5kg by wrócić do dawnej wagi. Mam nadzieję że uda mi się to osiągnąć:)

Gość przyłączyłabym się gdyby
nie te wkoorwiające literki :)

Gość karooo2205
Ciesze sie :) rzem na pewno bedzie latwiej :) a jaka diete masz w planie przeprowadzic ? co jesc itd..

hej :) i ja sie przyłącze :) planuje tak pozbyc sie swojego balastu, tak powolutku do wiosny chcaialbym sie pozbyc zeby ladnei wygladac na lato :) dzisiaj postawilam na jablka ... jutro planuje pocwiczyc , zastosowac diete oczyszczajaca... powoli do przodu :) pozdrawiam.

Witam to i ja się dołączę:) wykombinowałam sobie takie coś, nie wiem czy zadziała i nie będe żałować przez jakiś czas 500, potem z każdym tygodniem o 100 więcej aż dojde do 1200kcal. chcę uniknąć jojo, nie wiem czy to zadziała, a jestem z tych, które chcą szybko gorzej tylko że nie zawsze wychodzi skutecznie;)

Gość karooo2205
Cos o tym wiem, ja chce jesc od 300 do 500.. Tyle ze mam rozwalona przemiane materi... Musze jakos schudnac i przywrocic swoje zycie do normalnosci... Od jakiegos czasu albo jem 300 kcal (przez jakies 4 dni) potem przez 3 jem po jakies 4 tys.. i tak wkolko.. I wiem ze tylko wtedy gdy bede znowu wazyla te 47 kg to wroce do normalnego jedzenia... Tylko juz troche barkuje mi sily i wiary... za kazdym razem jak jest jzu dobrze to cos sie psuje... Waze juz 50 kg... To za 4 dni mam 53.. i tak wkolko zamiast schodzic w dol waga wraca i znowu od poczadku zaczynam.. mam nadzieje ze teraz sie uda... Jak dlugo chcesz byc na diecie ? odchudzalas sie jzu wczesniej ? No i ile chcesz schudnac ?

Gość czaarna owca
karooo odchudzałam się miliony razy z różnymi skutkami,ale potem popuszczałam sobie i tyłam - było tak jak u Ciebie. ile ważę? 54kg/158cm:O chcę schudnąć do 50kg, będe zadowolona, a dalej się zobaczy, nie chce popadac w paranoje. i właśnie nie zamierzam zrobić tak, że schudnę i powiem \' o super, już nie muszę się odchudzać\' chcę zmienić sposób odżywiania się, bo mój żołądek to śmietnik. nie chcę trwać w błędnym kole - chudnąć potem tyć itd wiesz co? ja myślę, że 300kcal to zdecydownie za mało... spróbuj rozpedzić metabolizm jedz mało ale częściej, nawet jesli na początku przytyjesz zaczniesz potem chudnąć no i jedząc unikniesz 3, 4 dniowych napadów po których wracają kilogramy. pomyśl nad tym. wiem, ze sama lepiej nie robię, ale po tych 500kcal chcę własnie rozpędzić zołądek lecę. do jutra i powodzenia:)!

Gość karooo2205
No ja cos o tym wiem, dlatego postanowilam raz na zawsze to skonczyc... najlepsze ejst to, ze w poniedzialek wazylam niecale 51 kg.. a juz mam 53... ;/ tyle ze od poniedzialku caly czas jem po jakies 4 tys kalori dziennie.. Jak ,yslisz gdy teraz sie przezuce na 500 to schudne wydaje mi sie ze skoro jem teraz tyle to moze przemiana materi sie poprawila, co o tym sadzisz... ja chce schudnac tak do 48... moze wymienimy sie nr gg?

Gość karooo2205
Wiem, ze to bylo bez sensu.. ale teraz nie widze innaego rozwiazania.. najlepsze ejst to ze jak zaczelam to swoje glupie odchudzanie to wazylam 48 kg.. sama nie wiem po co mi to bylo... a teraz mam 53.. normalnie zalamka... chcialabym wocic do dawnej wagi.. a potem stopniowo zwiekszac kalorie no i cwiczyc.. i wreszcie wrocic do normalnosci.. tylko jakos mi to nie wychodzi... juz powoli trace nadzieje...

Gość karooo2205