Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciętniak

i co ja mam zrobić???

Polecane posty

Gość przeciętniak

Od pół roku jestem ze swoja dziewczyną, bardzo ją kocham i nie widze poza nią świata. W zeszłym tygodniu pojechała na szkolenie ze swojej firmy i na imprezę, którą organizował mój kolega musiałem iśc sam. Spotkałem tam koleżankę z podstawówki. Z racji tego, że nie widziałem jej od dziesięciu lat a w szkole sie bardzo kumplowaliśmy poświęciłem jej większosć czasu na tej imprezie. W pewnym momencie sie upiła i usłyszałem od niej mniej wiecej coś takiego: "zawsze mi sie podobałaś i zawsze cie kochałam, czekałam na ciebie tyle lat i tym razem cię nie puszcze do żadnej. Jak chcesz to możemy od razu iśc do mnie" Ja prawie nic nie piłem i napewno nie dałem jej ani zachowaniem ani swoimi tekstami żadnych nadziei, poprostu byłem miły. Tłumaczyłem jej że kogoś mam i jestem szczęśliwy. Myślałem, że jak wytrzeźwieje to jej przejdzie a tu nic z tego. Dzoni i pisze do mnie nieustannie grożąć że jak nie będę z nią to nie będę z żadną. Boje się że popsuje mój związek a zawsze była taka żeby dopiąć na swoim. Co mam zrobić, jak się zachować w tej sytuacji? Podobno winny sie tłumaczy więc jak przełożyć tą sytuację mojej dziewczynie żeby nie pomyślała, ze tam coś zaszło? pomóżcie

Gość szyrcy cham
no troche lipna akcja. może ja kropnij i zakop

Gość tgfadshukml
powiedz prawde i tyle

Gość wróbel w garści
Lepiej jak dowie sie prawdy od Ciebie niż kłamstw od tamtej lali

Gość Brzęczyszczykiewiczowa
opowiedz jej jak było :-)

Gość przecitniak
mylicie że uwierzy, że nic nie zaszło?

Gość atrakcyjnaLaska2
przecietniak POKAZ, ZE MASZ JAJA!!ze jestem facetem tY PISZESZ, tutaj, ze sie tej kolezanki z podstawowki boisz? piszesz, ze boisz sie ze ci rozwali zwiazek, bo ona chce zaawsze dopiac swego!No i o z tego!Kochasz swa kobiete czy nie?Masz jaja czy nie?JESLI MASZ JAJA I KOCHASZ SWOJA KOBIETE,TO nie delikatnie, ale wrecz mocno i ostro dasz lasce do zrozumienia, ze nie jestes nia zainteresowany i ze ma spadac,najlepiej ja wkurzysz i na bak sie odwroci jak jej powiesz, ze tOBIE SIE NIGDY nie podobała, ze ma za duzy tyłek, nieładna buzie i okropna figure, a TWOJA laska jest ładniejsza i ze jest beznadziejna

Gość przeciętniak
atrakcyjnaLaska2 - bo to akurat prawda jest :)