Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chinchinchin

EH JAKA BYŁAM GŁUPIA/

Polecane posty

Gość chinchinchin

W wakacje na dyskotece poznałam fajnego chłopaka. Tzn. początkowo przez pierwsze 1,5 h omijałam go jak ognia, ale w końcu już mu uległam i przetańczyliśmy cały wieczór. Oczywiście do niczego nie doszło. Dałam mu do zrozumienia od razu, że mam chłopaka itd., że nie ma na co liczyć. Jednak z moim chłopakiem jest taki problem, że jestem w nim ślepo zakochana, on nie traktuje mnie tak jak powinien a ja w tym gó.wnie tkwię po uszy. Po tej dyskotece jeszcze z jakieś dobre 3 miesiące on do mnie dzwonił, pisał itd. Prosił bym znowu wpadła tam na dyskotekę. Jednak do tego nie doszło. Dni od powrotu z dyskoteki mijały, A ja wciąż nie potrafiłam o nim zapomnieć. I tak do dziś aż weszłam na NK, wpisałam jego dane i zobaczyłam, że od niedawna ma również konto... ale... ma dziewczynę... I widzę, że jest w nią zapatrzony jak w obrazek, te miłe komentarze, śliczne zdjęcia itd... coś mnie zakuło w sercu, ale cóż straciłam swoją szansę na być może NORMALNY związek. Bez płaczu, kłótni, awantur. heh cierp ciało coś chciało ... musiałam się wygadać...

Gość 997-zadzwon teraz
moze jak do ciebie wyrywal to juz mial dziewczyne???????

Gość chinchinchin
to po co zapraszałby mnie na dyskotekę do tej miejscowości, z której jest jego dziewczyna? W ogóle zapoznawał mnie ze swoimi znajomymi, braćmi itp... Niee, wydaje mi się, że bardziej by się z tym krył...