Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatamorganagutena

jak napisać książkę?

Polecane posty

Gość fatamorganagutena

mam talent, ogromną wyobraźnię,mnóstwo pomysłów, dużo doświadczeń, psychologiczne wykształcenie.. chciałabym napisac powieść obyczajowo-psychologiczną coś ala "Idiota" Dostojewskiego ino w Polskim swojskim klimacie.. jak to zrobic? nie umiem zebrać mych pomysłów i myśli w logiczną całość..mam chaos w głowie.za dużo pomysłów, nie moge sie zdecydowac ktory wybrac?ktory bedzie ciekawszy , bardziej pociągający dla czytelnika na początku był chaos......... a może cos z tego chaosu jednak powstanie?

Gość fatamorganagutena
no i chyba najwazniejsze dla artysty.. ogromną wrażliwość...

Gość wybierz
miejsce czas i jedna historie, bohaterowie i dopowiastki doja w trakcje , musisz soie dokladnie ustalic o czym chcesz napisac i tego sie trzymac powodzenia

Gość fatamorganagutena
kiedyś miałam pomysł, bo dużo spaceruje po kafaterianych topikach, zeby kilka wątkow z waszych historii wpleść:)oczywiscie:)nie zywcem spisanych:),ale jest tu kilka zyciowych frustratow, ktorych historie chetnie zamieszcze, oczywiscie na pierwszym planie bedzie moja bogata historia zyciowa, ktora zamierzam w pełni wykorzystac:)

Gość fatamorganagutena
jak wszystkich bohaterow:)na koncu ugotuje, to tez bedzie ksiazka kucharska:);p

Gość fatamorganagutena
podobno W LITERATURZE:) talent to za mało:)liczy sie technika:)TO TAK JAK W SEKSIE;)

Gość fatamorganagutena
CHCIAłAbym napisac ksiązke, o zyciu z perspektywy osoby chorej na nerwice natrectw,ktora zmaga sie z rzeczywistoscia, a ktore nie daje sie wspołczesnej medycynie zaszufladkowac, poniewaz mimo choroby, normalnie fukcjonuje ,staje naprzeciw swoich lekow, udowadnia ze mozna zyc bedac chorym, powiesc toczyla by sie sie dwu torowo w myslach autora chorego zaplatenego w nerwice.. no i w realnym swiecie.. bo to wszechswiaty rownoległe.. dla mnie ksiazka bedzie terapia..a dla czytelnikow:)zabawa..bo chory na nerwice natrectw z boku w swoim zachowaniu sie jest smeiszny

Gość fatamorganagutena
oh no

Gość fwqfwefe
co to za opowiadanie?