Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mam hiv

mamm hiv

Polecane posty

Go艣膰 mam hiv

nie chce mi sie zyc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mam hiv
chce cofnac czasu bo偶e wspom贸偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
boze jestem roztrzesiona nie mam sil bo偶e daj mi sily

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wspolczuje Ci
Trzymaj sie prosze...bedzie dobrze!! z tym da sie zyc to jeszcze nie aids!!! Dasz rade!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
g艂upio mi sie wypowiada膰 z perspektywy osoby kt贸ra nie jest zara偶ona wirusem widzisz ty wiesz czego my nie wiem wiesz kiedy zejdziesz z tego 艣wiata wiec zacznij co艣 robi膰 we藕 debet kredyt czy jak masz jakie艣 oszcz臋dno艣膰 sprzedaj wszystko co masz i wyjiedzi gdzie艣 w jakie艣 pi臋kne miejsce i zacznij sie delektowa膰 偶yciem by potem na luzku w szpitalu moc wspomina膰 te pi臋kne chwile

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
bylam prostytutka ale zrozumialam swoje zycie i postanowilam sie zmienic. Zblizylam sie do Boga, chce odkupic winy. Odkryc swiat. To moje brzemie za to ile w zyciu zlego zrobilam. to moj krzy偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr z hiv nawet 20lat z aids nie. hiv a aids to nie to samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
zasluzylam na to.... Boze wybacz. Jazu nigdy nie robcie tego co ja. Nie puszczajcie sie. to tylko chwila... a niszczyy cale zycie. gdybym miala jeszcze jedno zycie rozegralabym je inaczej.

Udost臋pnij ten post

\"wiesz kiedy zejdziesz z tego 艣wiata wiec zacznij co艣 robi膰 we藕 debet kredyt czy jak masz jakie艣 oszcz臋dno艣膰 sprzedaj wszystko co masz i wyjiedzi gdzie艣 w jakie艣 pi臋kne miejsce i zacznij sie delektowa膰 偶yciem \" przecie偶 na kilkadziesi膮t lat jej nie starczy... o ile b臋dzie sie leczy膰 i nei zarazi艂a si臋 od simona mola bo z tego co m贸wili to mia艂 jak膮艣 bardzo zab贸jcz膮 dla bia艂ych mutacje

Udost臋pnij ten post

wiesz co to na pewno wielki cios dla ciebie widzisz nie chce byc moralista ale pami臋taj ze co nie zabije ciebie to cie wzmocni

Udost臋pnij ten post

wiesz masz przed sob膮 jak sama m贸wisz troch臋 zycja nie op艂aca sie go tro膰 jakimi艣 zb臋dnymi antybiotykami kt贸re w rzeczy samej nic nie pomog膮 ino zrobi膮 niemo偶liwe spustoszenie w twoim organizmie na pare lat w nie艂asce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
ta choroba pozwala docenic piekno swiata. Wyszlam z domu dizs i przerazilo mnie piekno swiata ktorego nie dostrzeglam. Te wspaniale cieple promnienie ogrzewajace twarz, te zachwycajace kolorem drzewa pkryte szronem, to powietrze przesycone swiezo艣ci膮. Bylam taka pusta. Za torebke szlam, za byle blyszczyk... teraz to nie ma znaczenia. Zadna szmata nie da tyle co chwila w lesie gdy wiosna rosa dra偶ni sp贸d stop, chwila gdy widzimy t臋cz臋, gdy idziemy do teatru i ogladamy przedstwienie baletowe i to piekno az boli... jest tak wspaniale... Boze ja chce zyc...

Udost臋pnij ten post

wierzysz w Boga to bardzo dobrze B贸g dzia艂a oczyszczaj膮co w sensie metafizycznym czyli duchowym wiem ze w takich chwilach chwilach bezsilno艣膰 do niego sie zwracamy ale pami臋taj najlepszym lekarstwem antybiotykiem w takich chorobach jest pozytywne my艣lenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
swiat jest zachwycajacy. poszlam pod galerie. na wystawie byla 艢mier膰 Ellenai Malczewskiego. talam i plakalam, plakalam, plakalam... Jakie to piekne. kiedys bym przeszla obojetnie. teraz mimo zdziwienia pzrechodniow czulam wreszcie,ze zyje, ze widze to piekno. Jetsem piekna, mam cudna twarz, piekne wlosy, idealna figure i co z tego? co mi po tym? za pare lat bede stara (oby!oby!!!!!)i pomarszczona... ale bede zyc to wazne, najwazniejsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vanilia24
Nie za艂amuj si臋 :) Po pierwsze da si臋 z tym dlugo i normalnie 偶y膰. Mo偶na mie膰 m臋偶a, kochac si臋 z nim (oczywi艣cie w zabezpieczeniu) mie膰 dzieci... A po drugie medycyna rozwija si臋 w szybkim tempie i bardzo prawdopodobne ,偶e ju偶 nied艂ugo wynajd膮 na to lekarstwo. Nie pisz臋 tego 偶eby Ci臋 pocieszy膰 tak po prostu jest. A na pewno s艂ysza艂a艣 o tym cz艂owieku ,ktory by艂 zara偶ony ,a po przeszczepie szpiku wirus znikn膮艂 z jego organizmu. Medycyna jest ju偶 o krok od tego aby mo偶na sie by艂o pozby膰 HIV . wystarczy troch臋 o tym poczyta膰. Te偶 jeszcze niedawno robilam test bo ba艂am si臋 zaka偶enia wi臋c du偶o o tym czyta艂a. Na szcz臋艣cie u mnie niczego nie wykryto. Trzymaj si臋 i poczytaj o HIv. Nie jest taki straszny jak niektorzy my艣l膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
sex to tylko dodatek. Nie popelniajcie mojego debilnego bledu... zycie jest zbyt cudowne.

Udost臋pnij ten post

to jest groteskowe w tym wszystkim to to ze jak sama powiedzia艂a艣 ze tego wcze艣niej nie dostrzega艂a艣 "pi臋kna" wi臋kszo艣膰 ludzi nie docenia tego co maa dopiero zaczyna to docenia膰 jak straci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
nie jest taki starszy to prawda dziekuje ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
"..A na pewno s艂ysza艂a艣 o tym cz艂owieku ,ktory by艂 zara偶ony ,a po przeszczepie szpiku wirus znikn膮艂 z jego organizmu..." -> nie slyszla艂am... jestem w szoku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
zla buzka wczesniej sie wcisnela miala byc zdziwiona

Udost臋pnij ten post

nic ja mykam spa膰 powodzenia i wytrwania my艣l pozytywnie aha i zbytnio nie nastawiaj si臋 na cud ze b臋dzie dobrze wiem ze to mo偶e nie taktownie zabrzmia艂o ale naprawd臋 zacznij delektowa膰 sie 偶yciem nie pozw贸l 偶eby twoja choroba tob膮 manipulowa艂a a takze nie gdybaj z tym ze znajda jakie艣 serum

Udost臋pnij ten post

a je艣li chodzi o jakie艣 tam cudowne lekarstwa kt贸re w cudowny spos贸b zaczymoj膮 proces hiv to w to nie wierz tylko czekaj膮 偶eby na twoim nieszcz臋艣ciu zarobi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta***
Matko i c贸rko :O 33 miliony ludzi ma HIV?????? Duzo :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam hiv
mam nadzieje,ze znajda lekk jesli nie sporbuje zycie przejsc godnie.

Udost臋pnij ten post

i o to chodzi:)

Udost臋pnij ten post