Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam hiv

mamm hiv

Polecane posty

Gość mam hiv

nie chce mi sie zyc

Gość mam hiv
chce cofnac czasu boże wspomóż

Gość mam hiv
boze jestem roztrzesiona nie mam sil boże daj mi sily

Gość wspolczuje Ci
Trzymaj sie prosze...bedzie dobrze!! z tym da sie zyc to jeszcze nie aids!!! Dasz rade!!!

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
głupio mi sie wypowiadać z perspektywy osoby która nie jest zarażona wirusem widzisz ty wiesz czego my nie wiem wiesz kiedy zejdziesz z tego świata wiec zacznij coś robić weź debet kredyt czy jak masz jakieś oszczędność sprzedaj wszystko co masz i wyjiedzi gdzieś w jakieś piękne miejsce i zacznij sie delektować życiem by potem na luzku w szpitalu moc wspominać te piękne chwile

Gość mam hiv
bylam prostytutka ale zrozumialam swoje zycie i postanowilam sie zmienic. Zblizylam sie do Boga, chce odkupic winy. Odkryc swiat. To moje brzemie za to ile w zyciu zlego zrobilam. to moj krzyż.

Gość mam hiv
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr z hiv nawet 20lat z aids nie. hiv a aids to nie to samo

Gość mam hiv
zasluzylam na to.... Boze wybacz. Jazu nigdy nie robcie tego co ja. Nie puszczajcie sie. to tylko chwila... a niszczyy cale zycie. gdybym miala jeszcze jedno zycie rozegralabym je inaczej.

\"wiesz kiedy zejdziesz z tego świata wiec zacznij coś robić weź debet kredyt czy jak masz jakieś oszczędność sprzedaj wszystko co masz i wyjiedzi gdzieś w jakieś piękne miejsce i zacznij sie delektować życiem \" przecież na kilkadziesiąt lat jej nie starczy... o ile będzie sie leczyć i nei zaraziła się od simona mola bo z tego co mówili to miał jakąś bardzo zabójczą dla białych mutacje

wiesz co to na pewno wielki cios dla ciebie widzisz nie chce byc moralista ale pamiętaj ze co nie zabije ciebie to cie wzmocni

wiesz masz przed sobą jak sama mówisz trochę zycja nie opłaca sie go troć jakimiś zbędnymi antybiotykami które w rzeczy samej nic nie pomogą ino zrobią niemożliwe spustoszenie w twoim organizmie na pare lat w niełasce

Gość mam hiv
ta choroba pozwala docenic piekno swiata. Wyszlam z domu dizs i przerazilo mnie piekno swiata ktorego nie dostrzeglam. Te wspaniale cieple promnienie ogrzewajace twarz, te zachwycajace kolorem drzewa pkryte szronem, to powietrze przesycone swiezością. Bylam taka pusta. Za torebke szlam, za byle blyszczyk... teraz to nie ma znaczenia. Zadna szmata nie da tyle co chwila w lesie gdy wiosna rosa drażni spód stop, chwila gdy widzimy tęczę, gdy idziemy do teatru i ogladamy przedstwienie baletowe i to piekno az boli... jest tak wspaniale... Boze ja chce zyc...

wierzysz w Boga to bardzo dobrze Bóg działa oczyszczająco w sensie metafizycznym czyli duchowym wiem ze w takich chwilach chwilach bezsilność do niego sie zwracamy ale pamiętaj najlepszym lekarstwem antybiotykiem w takich chorobach jest pozytywne myślenie

Gość mam hiv
swiat jest zachwycajacy. poszlam pod galerie. na wystawie byla Śmierć Ellenai Malczewskiego. talam i plakalam, plakalam, plakalam... Jakie to piekne. kiedys bym przeszla obojetnie. teraz mimo zdziwienia pzrechodniow czulam wreszcie,ze zyje, ze widze to piekno. Jetsem piekna, mam cudna twarz, piekne wlosy, idealna figure i co z tego? co mi po tym? za pare lat bede stara (oby!oby!!!!!)i pomarszczona... ale bede zyc to wazne, najwazniejsze.

Gość Vanilia24
Nie załamuj się :) Po pierwsze da się z tym dlugo i normalnie żyć. Można mieć męża, kochac się z nim (oczywiście w zabezpieczeniu) mieć dzieci... A po drugie medycyna rozwija się w szybkim tempie i bardzo prawdopodobne ,że już niedługo wynajdą na to lekarstwo. Nie piszę tego żeby Cię pocieszyć tak po prostu jest. A na pewno słyszałaś o tym człowieku ,ktory był zarażony ,a po przeszczepie szpiku wirus zniknął z jego organizmu. Medycyna jest już o krok od tego aby można sie było pozbyć HIV . wystarczy trochę o tym poczytać. Też jeszcze niedawno robilam test bo bałam się zakażenia więc dużo o tym czytała. Na szczęście u mnie niczego nie wykryto. Trzymaj się i poczytaj o HIv. Nie jest taki straszny jak niektorzy myślą

Gość mam hiv
sex to tylko dodatek. Nie popelniajcie mojego debilnego bledu... zycie jest zbyt cudowne.

to jest groteskowe w tym wszystkim to to ze jak sama powiedziałaś ze tego wcześniej nie dostrzegałaś "piękna" większość ludzi nie docenia tego co maa dopiero zaczyna to doceniać jak straci

Gość mam hiv
nie jest taki starszy to prawda dziekuje ...

Gość mam hiv
"..A na pewno słyszałaś o tym człowieku ,ktory był zarażony ,a po przeszczepie szpiku wirus zniknął z jego organizmu..." -> nie slyszlałam... jestem w szoku

Gość mam hiv
:O

Gość mam hiv
zla buzka wczesniej sie wcisnela miala byc zdziwiona

nic ja mykam spać powodzenia i wytrwania myśl pozytywnie aha i zbytnio nie nastawiaj się na cud ze będzie dobrze wiem ze to może nie taktownie zabrzmiało ale naprawdę zacznij delektować sie życiem nie pozwól żeby twoja choroba tobą manipulowała a takze nie gdybaj z tym ze znajda jakieś serum

a jeśli chodzi o jakieś tam cudowne lekarstwa które w cudowny sposób zaczymoją proces hiv to w to nie wierz tylko czekają żeby na twoim nieszczęściu zarobić

Gość Marta***
Matko i córko :O 33 miliony ludzi ma HIV?????? Duzo :O

Gość mam hiv
mam nadzieje,ze znajda lekk jesli nie sporbuje zycie przejsc godnie.

i o to chodzi:)