Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myslacy aktywnie facet

Po co wlasciwie jest kobieta?

Polecane posty

Bog stworzyl kobiete tylko po to aby mezczyzna mogl sobie poseksic. kobieta nigdy nie byla motorem ozwoju ludzkosci, nic nie tworzyla, nie byla innowacyjna. Zawsze facet wynajdywal eksplorowal, zdobywal ,odkrywal.. Kobieta byla co najwyzej bodzcem seksualnym dla mezczyzny aby mu sie chcialo to wszystko robic(chcial zaimponowac) Taka prawda dziewczyny

Gość musk ci się zlasował przez net
wyjdź do ludzi :O

Gość buehuehuehuehe
No ale facet ma racje :D 🖐️

oczywiscie zaszla pomylka: pisalem o kobiecie gumowej, jako ze innej nie poznalem w tym swoim wirtualnym stoolejarskim zyciu :classic_cool:

Gość a u
taaaaaaaaaaaak? no to pochwal sie czego TY jako facet dokonales czy odkryles no slucham? a pralke wlaczyc umiesz a dziecko sobie urodzisz? i tak bym mogla w nieskonczonosc. zalosny jest twoj temat ale pewnie jakas nieodwzajemniona milosc ci sie trafila i wymyslasz takie teksty.

Gość buehuehuehuehu
co kobity prawda boli? 🖐️:D

Gość a u
nie boli moge wejsc w dyskusje ale kulturalna bo chamstwa tu nie lubie. to jak??

Gość buehuehuehue
no wlasnie wy jestescie do rodzenia dzieci i wlaczania pralki ktora i tak skonstruowal jaki facet :D 🖐️

Gość a u
wiesz co albo nie bede dyskutowac bo szkoda mi czasu. jak znajdziesz dzoewczyne to sam zmienisz zdanie .

Gość ciekawostka do omówienia
Idac twoim trybem rozumowania, sam po nic wlasciwie jestes - wibrator zastepuje cie w zupelnosci. Wymyslony - nawiasem mowiac - przez mezczyzne. Dla kobiety. I bylo to podcinanie galezi, na ktorej siedzial :D

Gość buehuehuehue
mam ja i nie musze szukac, ale ten kolo napisal prawde, zawsze facet tylko tworzy, buduje i odkrywa a kobita co najwyzej moze skarpety mu wyprac albo doopy nadstawic a pozniej tzw bobo urodzic :D🖐️ kobiety nawet w polityce sie nie sprawdzaja najwazniejsi ludzie na najwyzszych szczeblach to zawsze nmezczyzni, jak sie zdarzy baba to wielkie halo. A dlaczego? bo kobieca natura si enie nadaja do tego. One uwielbiaja sie zajmowac swoja uroda wygladem plotkami, gawedzeniem i mysleniem o wielkim pytongu i jaki to jakis tam facet jest wspanialy a one sie w nim zakochaly i nie moga bez niego zyc. ;)

a po co ty zostałeś stworzony?? to była jakaś pomyłka.ale skoro już jesteś to musisz uzewnętrznić swój żal ...

Kolejny facet który twierdzi że kobieta jest mu nie potrzebna a potem będzie się za nimi uganiał :P

Gość thats right man
A dlaczego wiekszosc mldych rodzicow preferuje chlopczyka nad dziewczynke a ojcowie w szczegolnosci wola miec syna a nie corke? matki zreszta tez. Bo wiadomo ze corka to takie nic, zaraz da duoopy zakocha sie w jakims tam pajacu i bedzie myslec tylko o nim, siedziec z glowa w chmurach i myslec jak tu sie umalowac zeby wzrocic jego uwage;) Zadnym interesem sie nie zajmie, nie mozna jej przekazac powaznego biznesu jako kontynuacji, nie mozna na nia liczyc aby zalatwiala w przyszlosci jakies sprawy. Oni ja wychowaja ona da dupy jakiemus typkowi urodzi bachora i tyle ja widzieli ;)

obudziłeś się rano-zapewne sam , i teraz jesteś sfrustrowany. nawet nie ma na kim poskakać. ale nie szkodzi. zawsze można skręcić śmigło i udawać że tak jest dobrze i że jesteś szczęśliwy

Gość a ja ci powiem tak...
Pieprzysz farmazony, autorze. Nedzna provo IMHO.

kacha idz lepiej nadstaw jakiemus typkowi tak jak kolega mowi :D ja mam laske i mimo to uwazam podobnie jak gosc tworca topiku:D zreszta sama sie pograzasz, bo sugerujesz ze kobieta jest po to zeby sie przy niej budzic->czyli z nia spac->czyli znow sie potwierdza ze jest tylko do rypania;) potwierdzasz tylko slowa tego goscia;)

właściwie już starożytni grecy rozkoszowali się urokami gejowskiego seksu, wiec wam też się pewnie podoba...

hehe i nawet chyba czytac ze zrozumieniem ciezko u was czasami;) napisalem ze mam dziewczyne a mimo to moj poglad na te sprawe jest podobny:D 🖐️ szkoda slow

nie zazdroszczę Twojej dziewczynie, ale z drugiej strony widocznie nie jesteście dla siebie prawdziwymi partnerami skoro tak piszesz...

Gość Tylko jest mały problem
tumanie, że gdyby nie twoja matka nie było by cię na tym świecie, w twoim przypadku nawet i dobrze bo mineło by cię to koszmarne dzieciństwo po którym masz taką nienawiść do kobiet. Przykro mi że mamusia wykorzystywała cię sexualnie:(

Gość proste
jak juz nauka udowodniła kobiet bez Was przetrwaja, Wy bez nas nie wiec sobie odpowiedzcie KTO jest WAZNIEJSZY ??? i szczerze mowiac ten swiat tylko by na tym zyskał ,nie było by wojen i całego burdelu jaki tu zaprowadziliscie,mocni jestescie tylko w gebie, jedyne co bog wam dal to siłe fizyczna i to zreszta niektorzy herosi do dzis wykorzystuja w swoich domach,Panowie bez nas jestescie NICZYM, autor widocznie zdal sobie z tego sprawe własnie

Gość mnie bardzo interesuje
jakimi osiągnięciami naukowymi, artystycznymi czy innymi może pochwalić się autor tematu (poza "aktywnym myśleniem"). Obawiam się, że w swojej hierarchii będzie musiał postawić się daleko za babami, jeśli chce być konsekwentny :) W ogóle uwielbiam tą męską dumę, która sprawia, że oni też trochę czują się Einsteinem, Kopernikiem, Napoleonem.... ciekawe, czemu nigdy nie Fritzlem, Hitlerem czy całą rzeszą kafeteryjnych prawiczków ;)

Gość kobieta jestdo zaspokjania sie
:)

Gość neremi
ale ja sie z tym jak najbardziej zgadzam, sama doskonale sie orientuję, ze faceci potrafią szybciej i sprawniej myslec, a przede wszystkim logicznie. Ja mam z tym problemy :D ale za to umiem myslec abstrakcyjnie, malowac na szkle, taczyć przed lustrem i sie tym cieszyć, umiem ugotować pyszne jedzonko, zając sie dzieckiem, wymyślac bajki na dobranoc, nauczyć je czegoś, :D Umiem tez dogodzić facetowi pod każdym względem, chwilić go i kochać, aaaa i sama zarabiam pieniązki, co najwazniesze :D jestem niepotrzebna?????!!!!

Gość neremi
jest tylko jedno ale...urodziłam się jako chłopiec, na szczęście pan chirurg sobie poradził z moim "przyjacielem" :)

Gość pytanie miałoby sens
odwrócone: Po co właściwie jest męzczyzna? Męzczyzna jest tylko po to by dać ten jeden plemik z genem męskim, by urodził się następny głupek, podobny do autora, Bez męzczyzn rodził yby się same kobiety, choćby przez dzieworództwo, i byłoby normalnie bez tych spermiaków.