Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WALENTYNKOWY KONKURS

WALENTYNKOWY KONKURS

Polecane posty

Gość WALENTYNKOWY KONKURS

Kłaniam się w pas! Słuchajcie, sprawa jest! I nie, nie jest to żaden spam, ani inne tego typu pierdoły: ważna sprawa dla mnie, Agaty, osobistej Waszej koleżanki z forum, hehe... Wzięłam udział w konkursie Walentynkowym Milki - od tak, bo co mi szkodzi! - i mam zajebiście ważną prośbę: wejdźcie i kliknijcie. Wam to wiele czasu nie zajmie, a bardzo możliwe, że - jeśli wygram - będę najszczęśliwszą kobietą w tym kraju. Nie żebym już nie była, bom zakochana po uszy (co można zauważyć po tym, że wzięłam udział w durnym konkursie, hehe...), ale może będę w stanie podziękować mojemu Miszy, że jest. A dziękować trzeba, Mamusia mnie nauczyła. Zatem wejdźcie pod linka i kliknijcie "GŁOSUJ", a jak jesteście zajebiści i chcecie od Mikołaja zimne piwo na wakacje, to wyślij to też proszę do kilku znajomych na GG, coby i Oni kliknęli. ;) www.ilovemilka.pl/v08D0A MOŻESZ GŁOSOWAĆ RAZ DZIENNIE! Pięknie proszę. I z góry dziękuję! Obiecuję, że będę grzeczna cały rok! - zakochana Agata, hehe...

Gość no to troche jestes
szalona jakaś ale taka jest miłosc, wiec co mi szkodzi :P zagłosowalem :) powodzenia

Gość nasza DOBRA
OOOOK kliknęlem

Gość JA TO ..........
poklikane:-D

Gość słodkie zyczeina
up up pomogę mam dobry humor :D

Gość no nie da sie ukryc
że to kreatywny pomysl, moze sama takie zrobie :) tymczasem klikam

Gość wrrrrrrrrrrrrr
kliknięte :)