Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... glamour

Dziwna wiadomość na NK ... nie wiem co mam myśleć

Polecane posty

Gość ... glamour

Witam :) Dziś otrzymałam na NK wiadomość od jakiejś dziewczyny, która pisze, że po obejrzeniu moich zdjęć chciałaby mnie zaprosić na casting modelek i fotomodelek i jest też zainteresowana zrobieniem mi profesjonalnej sesji zdjęciowej ... Nie wiem co mam o tym myśleć, ponieważ nie mam na NK jakichś nagich czy roznegliżowanych zdjęć i nie jestem też żadną miss ... ot taką zwykłą dziewczyną jestem. Dodatkowo jestem mamą więc wiadomo, że ciało już nie "pierwszej świeżości" ;) Czy może ktoś z Was też otrzymał podobną wiadomość ??? Bo nie wiem czy to jest zwykłe naciąganie czy może jakiś żart :o

Heh najpierw zapytaj się gdzie ten casting i co to za agencja a potem sprawdź tą agencje

Gość ... glamour
Tzn. casting organizowany jest w mieście, w którym mieszkam. Wydaje mi się to dziwne, że mnie wybrali ... tak jak pisałam pięknością świata nie jestem, urodziłam dziecko więc kilka kg więcej, mam lekkie problemy z cerą no i ... wydaje mi się, że jestem za stara (mam 23 lata) aby zaczynać "karierę" modelki czy fotomodelki... dziwne to :o

Gość o bozzzzzze
no to olej to a nie rob afere na kafeterii....23 lata masz a zachowujesz sie jak jakas glupia siksa.

Gość Tak teraz robi wiele agencji
Wiec sie nie martw. normalna promocja studia. pisza do wszystkich.moze zlapia jelenia.

Gość tak tak na wznak
głupia prowokacja... profesjonalne agencje owszem łapią "talenty" gdzie mogą, ale zostawiają swoje adresy, strony internetowe... informacje uwiarygodniające... głupi pustaku!

Gość Kojak II
Jak w galerii to nie podpucha, trzeba było łapać okazję!

Gość ... glamour
No właśnie mnie też zdziwił sposób werbowania dziewczyn :o Zastanawiam się czy to nie jest oszustwo w stylu przyjdź na casting i zapłać a my zrobimy Ci zdjęcia ... a potem cisza :o

Uważaj z taką agencją. Często tak właśnie rekrutuje się dziewczyny do agencji, ale towarzyskiej. najlepiej poproś o nazwę firmy, adres, a potem wejdź na stronę La Strady, i oni wszystko ci sprawdzą

Gość jajacze
sobie robią!

Mnie na dyskotece facet próbował tak "zwerbować". Że niby ma agencję modelek, potrzebują nowych twarzy, itp. Ja powiedziała że nie dziękuję, ale widziałam ze inne dziewczyny dawały mu numery telefonów. A po kilku tygodniach dowiedziałam sie przypadkiem że facet werbował laski do niemieckiego burdelu

Gość Chodzi kurde o to
Zebys zrobila sobie sesje i i im ZAPLACILA. ich nie obchodzi jak wygladasz. robia ci sesje i portfolio a co z tym zrobisz twoja sprawa. Wazne ze zaplacisz.

Gość nie znam sie
naucz sie debilu wklejac linki

Gość glupie ludzie
znam faceta który ma studio fotograficzne i umie posługiwać się potoshopami i innymi takimi programami.Ma 45 lat.Często poluje na dziewczyny , zagaduje ,zachęca do przyjscia do jego studia i opowiada jaka sławna może być.Duzo dziewczyn na to leci.Z tego co wiem to on im nie płaci ale sam zdjecia te udostepnia jakims firmom reklamowym,gazetom itp Bardzo dobrze na tym zarabia, ma mieszkanie i dom, luksusowe auto a na n-k figuruje na egzotycznych wakacjach. Ma dobry bajer i kity wciska tym dziewczynom że są piękne, że sława, owszem na pewno musi być zgrabna ale bez przesady.Inne niedogodności koryguje programem komp tak że laska wygląda jak boginia.

Też dostałam kiedyś podobną wiadomość, ale odrazu ładnie podziękowałam a nie robiłam paniki na kafeterii :O