Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulturyusta

kulturystyka

Polecane posty

Gość kulturyusta

czy są tu panie chodzące na siłowię/ fitnes ćwiczące mięśnie zwieracza po jakim czasie widziałyście efekty? bierzecie jakieś odżywki białkowe? a możne sterydy

Gość zxcvbb
dlaczego głupie? ciekawe czy da sie te mięsnie ćwiczyć tak jak inne? i czy rosną o to jest pytanie? bo wkońcu to mięśnie nie!

ja siedząc w pracy zaciskam rytmicznie udami piłę lekarską mam dzięki temu bardzo mocno rozbudowane mięsnie kegla :classic_cool: potrafie zzasać faceta zodległosci 2 m:classic_cool:

ja mam dobrze rozwiniete miesienie na jezyku i policzkach:classic_cool: potrafię wessac piłeczkę bilardową przez rurę od odkurzacza :classic_cool:

Gość zxcvbb
v33 ćwiczysz to zapewne na penisach:)

Gość gość
efekty widać szybko, pierwszy miesiąc najlepiej chodzić bez odżywek, po miesiącu można dodać suplementację. na stronie http://rsnm.pl masz najnowszy ranking suplementów na masę i siłę.

Gość gość
Ja zawsze dążyłam do tego, aby mieć zgrabne ciało, zależało mi również na delikatnym zarysie mięśni i obawiam się, że gdyby nie trenerzy i specjaliści nie doszłabym do tego efektu jaki jest teraz. Jeśli mam już coś kupować to tylko po konsultacji z trenerem najczęściej odżywki kupuję w http://www.elitesportfood.pl/#onas ale staram się nie przesadzać, wiadomo kobietom to nie służy

Gość gość
v33 2009.01.22 ja mam dobrze rozwiniete miesienie na jezyku i policzkachcool.gif potrafię wessac piłeczkę bilardową przez rurę od odkurzacza cool.gif XXXXXXXXXXXXXXXXX sprawdzone und potwierdzone :classic_cool:🖐️