Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia28

Jakie prawdopodobieństwo

Polecane posty

Gość marysia28

Kochalam sie z moim chlopakiem 1 dzien po okresie w prezerwatywie przed wytryskiem wyciagnal po jakiejs godz uprawialismy seks analny i skonczyl wemnie,2 dni potem tak samo bylo czy jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?:)

Gość vzzzzgvdrs
male, ale jak masz krotkie cykle to kto wie

Gość marysia28
zawsze mam cykl 28 dni a wtym miesiacu cykl tylko 22.a czemu wogole jest szansa?:)w prezerwatywie przeciez sie kochalam i nie pekla czy cos a chyba podczas seksu analnego nie ma takiej mozliwosc prawda?

Gość marysia28
moglby jeszcze ktos dokladniej sie wypowiedziec:(dodam ze czesto uprawiamy seks jak nie zwykly to francuski:)nie wiem czy to ma znaczenie ale slyszalam ze jak mezczyzna ma czesto wytrysk to nie tak latwo dochodzi do zaplodnienia bo plemniki nie zdanzaja dojrzec.z tego co tu czytam nie tak latwo zajsc w ciaze z drugiej strony.a z tym seksem analnym to dopiero kilka razy tak dlatego pytam bo nie nie znam.

Gość ogolnie rzecz biorac...
kazda kobieta jest inna, jedna stara sie po kilka miesiecy, lat,a druga zajdzie od razu uzywajac roznych zabezpieczen. uprawiajac sex analny nie zajdziesz w ciaze, bo jak? nie ta droga:P przez oralny to juz wogole. a co nasienia mezczyzny to jak by to robil codziennie po 2 razy to bezplodny sie nie zrobi!! zawsze ma jakies zywe, dojrzale plemniki!

Gość ogolnie rzecz biorac...
aha, i to ze kochalas sie 1 dzien po okresie nie oznacza, ze w ciaze nie zajdziesz. gdybys miala krotkie cykle, to owulacja bardzo blisko wystapi tej koncowki okresu. jakies plemniki moga przezyc w Tobie i dorwac jajo:) ALE skoro uzywaliscie gumki i jeszcze przed wytryskiem wyszedl z Ciebie to szanse sa zerowe!

Gość marysia28
bo gdzies czytalam ze po seksie analnym gdy skonczy w srodku to jak bedzie wyplywac to moze wplynac na wargi itd i wtedy moze dojsc do zaplodnienia:)chociaz troche to dla mnie dziwne bo przeciez to chyba trzeba troche wiecej p;emnikow i musza sie znalezc glebiej tak jak podczas penetracj,seksu tak?

Gość marysia28
Wiec jak to jest?

Gość anikub1
w taki sposub można zajść w ciąże...... Ja też tak zrobiłam i zaszłam.... Dam ci radę jeśli niechcesz zajść w ciąży to tak nie rub chyba wiesz ile plemniki żyją po stosunku

Gość marysia28
tzn?po seksie analnym mozna zajsc w ciaze?

Gość marysia28
22,zadaje bo odp tez sa rozne.wiec moze ktos powie cos konkretnego:(

Gość awe1
Prawdopodobieństwo małe ,ale żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewności :)

Gość marysia28
bardziej chodzi mi z tym analnym

Gość awe1
Nie można zajść w ciążę uprawiając sex analny :)