Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nirkya

Sex na pierwszej randce...

Polecane posty

Gość Kate1749
aha....to zalerzy od chlopaka.....jeden wygada kolegom a drugi zatrzyma to w tajemnicy:):):)

Gość do prawiczka
a co powiesz o facetach ciągnących do łóżka dziewczyny na pierwszych randkach? czemu zawsze źle piszesz o kobietach?????

Gość glab w liscie odziany
bo ma tyle samo ciekawych doswiadczen w sferze seksu co owa krolowa :o

Królowa F8 - to, ze zalozylam taki temat na forum nie musi oznaczac, ze ja w taki sposob postepuje. Ale jak oceniasz innych, tak samo oceniaja Ciebie...

Levviatan - rzeczywiscie dopiro teraz przypominam sobie cos o tej aferze ;)

Gość qwertp
jak szukasz kogoś na dłużej to zły pomysł. Ale jak po prostu chcesz się dobrze zabawić i nie masz zahamowań a oczekiwania są jasne dla obydwojga to czemu nie.

nirkya ---> dziecinko wróc do 4 kl. SzP. tam uczą czytać ze zrozumieniem napisałam.....myślę, jezeli...... nie znasz zanaczenia tych słow !? wiec, więcej z takimi niedouczonnymi pannami co chcą się ruchac na pierwszej randce nie będę rozmawiała 🖐️

Krolowa F8 - nie mam zamiaru znizac sie do tego samego poziomu. Nikogo nie bede pouczac ani obrazac...A zalozylam topik bo bylam ciekawa opinii ludzkosci...

prawiczek i kropka 1987 - z drugiej strony jest wiele kobiet, ktore zrozumialy swoj blad i pragna zaczac zycie na nowo...A co jesli to ta jedyna? A Ty nie dales jej szansy?

Gość do prawiczka
prawiczek nigdy żadnej kobiecie nie da szansy... ale za to umrze w czystości....

Gość milla jot
sex na pierwszej randce? Ja jestem za. Tak zrobilismy i jestesmy juz kilka lat malzenstwem. Po co czekac, jak oboje czujecie ze to wlasnie TO?

Gość aniulka 1234
Nie ma nic złego seksie na pierwszej randce, czasem sobie myslę, ze chciałabym kiedyś coś takiego zrobić. Co prawda to byłaby pewnie pierwsza i ostatnia randka z tym facetem, ale tylko dlatego, ze ja nie chciałabym go więcej widzieć. Pozwoliłabym sobie wtedy na wszystko i pieprzyła to co on sobie o mnie myśli. i fajnie Zgorszony?!

Gość ekati
ja osobiście nigdy bym nie przespała się z facetem na pierwszej randce, ale mam przyjaciółkę, która tak zrobiła, a teraz jest szczęśliwa żoną tego właśnie mężczyzny....

Gość plottka
Zdecydowanie nie, dowod na to, ze kobieta sie kompletnie nie szanuje.

Gość aniulka 1234
Nie mam zamiaru zdradzać męża, jest na pewno lepszy w łóżku niż tysiące innych facetów, to tylko taka moja fantazja erotyczna. Ale to nie zmienia faktu, że nie jestem przeciwna takim gorącym pierwszym randkom. Skoro koles może sobie od razu wydymać, to dlaczego nie ja- kobieta w pełni świadoma swoich potrzeb?! I wymagam szacunku do siebie, bo nie jestem żadną kurwą. proste. A odkąd nasze potrzeby są przez nas zaspokajane i wymagamy ich zaspokajania od facetów, to się sypie masa pomylonych komentarzy, że jak dajesz to dziwka z ciebie. A co mam nie dawać? Gdyby nie to, że mój mąż jest normalny, szanuje mnie, dba o każdy aspekt naszego życia, a zwłaszcza seksualny to ja bym chyba lesbijką była...

Gość do prawiczka
prawiczek przestań obrażać kobiety. i tak już nigdy żadnej dość dobrej dla jego świątobliwości nie znajdziesz. no chyba, że poszukasz w podstawówce... i żeby nie było... ja straciłam dziewictwo w wieku 24 lat i szukałam faceta doświadczonego... a potem wyszłam za mąż za taką niemotę jak ty.. i do dziś dnia jest w łóżku do niczego... a już od 4 lat sypiamy ze sobą... i wiesz co żałują, że nie znalazłam sobie jakiegos normalnego.

Gość do prawiczka
i nie chcę się dowiedzieć... w chwili obecnej jestem sfrustrowaną mężatką żoną kogoś takiego samego jak ty.... facet myśli tylko o sobie i kończy po 4 minutkach... i nie trafia do niego, że kobieta ma swoje potrzeby... w końcu on swoje zaspokaja... a ja... coraz częściej zastanawiam się na rozwodem... a ty jak jakąś dorwiesz to skończy tak samo...

Gość aniulka 1234
Smutna to historia, potwierdzająca tylko opłakane skutki zbyt długiego życia w cnotliwym stanie...

Gość hida
Jeżeli facet potrafi tak zaranżować spotkanie by w naturalny sposób doporowadzić do sytuacji umożliwiającej uprawianie seksu to czemu nie.

Gość AAARRRRCCCCDDDD
Prawiczku - dla ciebie mam odpowiednią partnerkę. Pewnie jakaś niepełnosprawna byłaby dobra dla ciebie, bo inne takich czyścioszków to nie lubią i już a taka dziewczyna na wózku pewnie często są w podobnej sytuacji ido twojej.

Gość AAARRRRCCCCDDDD
Chcesz powiedzieć, że takie dziewczyny na wózku nie są dla ciebie atrakcyjne? Ok, one przecież wcale nie muszą być dziewicami, jedynie po prostu nie chodzą z pierwszym lepszym do łózka.

Szczerze mowiac chcialabym miec partnera, ktory jest prawiczkiem bo nie mialabym takich krepacji przy nim jak przy facecie, ktory mial juz setki i zna kamasutre na pamiec a ja jestem na przyklad wedlug niego noga w tych sprawach...Wolalabym uczyc sie poznawac swoje cialo z facetem, ktory nie zna sie na tym na tyle dobrze, by traktowac kobiete w lozku jak szmate, jak robi wiekszosc lub moze nieliczni, ale tacy sa...

Gość markusK5
doświadczony i kulturalny facet nie traktuje kobiety jak szmaty, ani w łóżku ani poza nim. Zapewniam cię że kulturalni są.

Gość aniulka 1234
ej stary, ja nie piję w ogóle do ciebie!!! Jeśli zamierzasz dbać o potrzeby kobiety, to super, tylko będziesz musiał się trochę pouczyć jak nie dojść w ciągu dwóch minut. A co jeśli kobieta zaproponuje ci wylizanie anusa? Tez zadbasz o jej potrzebę? Ps nie wieszaj się, bo będzie smutno

markusK5 - Zgadzam sie z Toba. Nie mowie, ze kazdy mezczyzna jest taki jak napisalam powyzej. Ale z drugiej strony malo jest takich jak Ty piszesz - doswiadczonych i kulturalnych...