Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tycja22

dlaczego koleżanki takie są?

Polecane posty

Gość tycja22

Mieszkam z koleżankami.Na początku było fajnie były milutkie itd ,ale jak się dowiedziały ,że mam mieć zdjęcia do takiego katalogu wysyłkowego z ubraniami to już mnie nie zapraszają do siebie do pokoju i rozmawiają ze mną zdawkowo. Poza tym jak ostatnio wyszłyśmy na imprezę tak się złożyło ,że ja miałam duże powodzenie ,a z nimi nikt nie tanczył (podejrzewam ,że dlatego ,że zrobily się na lampucery).Jak wróciłyśmy to narzekały jaka ta impreza była beznadziejna i ,że sami brzydcy faceci niby byli. I teraz już mnie nigdzie nie zabierają. Dlaczego jak zaczyna nam się układać to ludzi to drażni

Gość plottka
pewnie zadzierasz nosa

Gość ekati
(zwyczaj postępują osoby zazdrosne i zawistne.... ja z powodu takiego podejścia otoczenia zmieniałam pracę.. nikomu nie pasowało, że mam kochającego męża, który niemal nosi mnie na rękach. a fakt, że pracowałam nie tylko tam, a jeszcze dorabiałam sobie zleceniami w firmie rodzinnej nie poprawiał nikomu nastroju. baby są zazdrosne i tyle. zresztą nie tylko baby. moi kochani bracia też mi dają do wiwatu... bo niby z jakiej racji mi ma być lepiej... i nie liczy sie , że skończyłam studia , a na wszystko co osiągnęłam musiałam ciężko pracować. ostatnio usłyszałam od nich że jestem tylko dziwka na utrzymaniu męża...

Gość frecfercsdacadsc
oj tam nie od dzisiaj wiadomo ,że ludzie są zazdrośni szczególnie w Polsce