Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmicznie

Kobiety !!! Zdradzona !!!

Polecane posty

Jak to jest ? NIE ROZUMIE TAKICH SZMAT ! Maja meza chłopaka ktory wchodzi innym miedzy nogi , a pozniej taka jedna z druga stwierdzaja ze jednak nie moga zyc bez takiego buchaja i robia wszystko by wrócił bo ona takiego jednak KOCHA To chyba jakas paranoja jest ? Jak tak mozna sie szmacic i byc z takim typem na nowo ?

Gość też zdradzona
Właśnie odkryłam to przed 3 godzinami.Niczego nie podejrzewałam.Weszłam na swoją pocztę.A on popełnił błąd.Odpowiedź dotarła do mnie...

Gość digdi
tez zdradzona a co takiego napisal?

Gość też zdradzona
umówił się..kolejny raz.On jest moim mężem..

Gość zwss
cream udajesz komiczne nieudacznie

Gość jgt7778
to to jeszcze nic gorsze sa te co ich faceci kryminalisci siedzą w wiezieniu a te lataja i im paczki przynosza

Gość zwss
nie znam creama wiec masz wyczucie jego stylu znacznie lepsze niz stylu komiczne

generalnie tez tego nie pojmuję, ale ... zdrada i wybaczanie (lub nie) to bardziej skomplikowana sprawa - wiele zalezy od szeroko rozumianej "sytuacji"

klaudka 27 a nie wydaje ci sie ze taka sytuacja jak w temacie nie okresla dziewczyny ze jest szmata ?

dodam, że znam ludzi, którzy mieli sytuację, ze schowali honor do kieszeni i wybaczyli zdradę - i mimo tego, że, mówiąc Twoimi słowy, się tym byc może w jakiś sposób "zeszmacili", są wspaniałymi ludzmi, których ja szanuję i bardzo lubię ocenianie kogoś na podstawie obserwacji z boku nie zawsze jest słuszne, ale ... fakt - to naturalne. Każdy z nas tak robi

dla mnie ta co rozkłada nogi przed czyim mezem jest scierwem a ta która została zdradzona a jednak wszystkimi sposobami lgnie do takiego typa na nowo jest jeszcze wiekszym scierwem :O Mimo tego jak bym ja cenił i podziwiał

Gość autorka tekstu
Autora tekstu to chyba miała kochanka, liczyła na to że ten zostawi żonę, a tu niestety pomyłka. On jej nie zostawił bo przecież tak jest w większości przypadków, takie jak Ty to traktuję jak pogotowie seksualne a Wy im wierzycie w głęboką miłość. Boże jakie Wy naiwne jesteście wszystkie. No i teraz mści się na tych żonach, choć pewnie ma na myśli jakąś konkretną, wyzywając ją od szmat, chociaż to jej się należy to wyzwisko!!!

Gość *Sami* w pomarańczach
aaa czyli są cenne ścierki:)

sami w pomaranczach a ty jak sie zapatrujesz na takie kobiety co to ich mezus robi minety innym babka a pozniej wraca do nich na nowo i jest nadal cacy ?

"dla mnie ta co rozkłada nogi przed czyim mezem jest scierwem a ta która została zdradzona a jednak wszystkimi sposobami lgnie do takiego typa na nowo jest jeszcze wiekszym scierwem" masz prawo