Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princess Paranoia

Koncert KSU w krakowie

Polecane posty

Gość princess Paranoia

Kto się wybiera na koncert KSU do kraka? Pisać;)

Gość princess Paranoia
W sobotę o 19 w klubie Loch Ness Wjazd 30 zeta

Gość princess Paranoia
a skąd jesteś?? mieszkasz gdzieś w okolicach krakowa?

Nie mieszkam daleko od Kraka :) Rzut beretem:) Poprostu mam ten dzien juz zarezerwowany :( Urodziny znajomej..... A gdybym wiedziała wczesniej to oczywiscie bym wybrała sie na koncert ...... Ale juz za pózno:( 🖐️

Gość princess Paranoia
no to szkoda a nie wybierasz się przypadkiem do wawy na 5 lat od skulla??? to bedzie 28 lutego;) zagrają m.in Miguel and the living dead bilet chyba 50 zeta kosztuje

No, szkoda, szkoda :( Szkoda, ze wczesniej tego topiku nie założyłas :D:D:D:D Dowiedziałabym sie wczesniej... Razem bysmy sie wybawiły :) :) :) Do Wawy sie nie wybieram :) Zespołu tego nie znam :(

Gość princess Paranoia
no właśnie nie pomyslałam, żeby wczesniej go załozyć, moja wina;) ja się zastanawiam nad wawą to bardziej będzie impreza w stylu goth, rockabilly i batcave ale podobno ma być fajnie;) a Miguel fajny jest ;)

TAk , twoja bardzo wielka wina :D Wpisze sobie w google kto to jest ten Miguel bo jestem ciekawa :) Dawno na żadnym koncercie nie byłam :( Szkoda równiez, ze Wawa tak daleko bo zapewne bym zachaczyła o ta impreze :)🖐️

Gość princess Paranoia
zobacz zobacz koniecznie;) ja niedawno dopiero zainteresowałam sie batcave i nawet spoko jest ta muzyka;) no ja własnie jak nie znajdę towarzysza jakiegoś to nie pojadę bo wogóle nie znam warszawy i od razu się zgubię;)

Dla mnie Wawa to jak labirynt :) Byłam tam raz sama i nigdy wiecej :D Oczywiscie najlepiej z kim sie wybrac. Samej troche nudno... Ja byłam raz sama na koncercie bo nikt z mych znajomych nie lubiał tego zespołu i pomimo tego , ze fajnie grali zle sie bawiłam:(

Gość princess Paranoia
ja w sumie znam tam takiego jednego gota z neta ale wiesz on bedzie tam ze znajomymi a tak na doczepkę to trochę głupio;/ a chetnie bym tam pojechała....

Rozumiem :o Moze ktos z twych znajomych da sie jednak namówic :) Ja mam wszedzie daleko :( Jak nie Warszawa to Poznan :( Na koncertach na których bardzo bym chciała sie znalesc juz pare razy wypadły własnie tam :(:(:(

Gość princess Paranoia
mam dokładnie tak samo, dobrze że mam siorę w krakowie to przynajmniej tam się zawsze zjawiam gdy jest coś ciekawego... do 28 lutego jeszcze jest trochę czasu więc może znajdę kogoś kto pojedzie ze mną;)

Dobrze, ze ten Kraków blisko :) Pewnie nie trac nadzieji :)🌻 Ja marze by znalesc sie na koncercie 3 Doors Down :( Ale tu ani słychu ani widu, ze maja nas odwiedzic :(

Gość princess Paranoia
tak zwykle bywa czekasz na jakis zespół tyle czasu a jak wkońcu przyjedzie to albo cos ci wypadnie albo masz za daleko;/normalnie okropne to jest. a jeszcze planuję w lipcu wpasć na Castle Party ale myslę, że do tego czasu znajdę kogoś kto pojedzie tam ze mną;)

Taaaaaaa to takie wkurzajace 😠 Albo nie masz kasy 😡 Pamietam jak jechałam na koncert Kazika. Niestety wystep został odwołany 😠

Gość princess Paranoia
dokładnie ja własnie zbieram na tego old skulla chociaż nie wiem czy pojadę jeszcze;) ale co tam nawet jak nie pojadę to kasa i tak się przyda;)

Gość princess Paranoia
oczywiście ;) jak coś tylko wypatrzę to zaraz wrzucam na kafe;)a teraz idę się spakować bo jutro z rana ruszam na podbój krakowa;)no i do koncertu trzeba sie przygotować;)

Gość princess Paranoia
ok dziekuję;)na pewno napiszę jak było pozdrawiam ;))

Gość princess Paranoia
Hey to znowu ja;) Byłam na koncercie i było zajebiście choć byłam sama jak palec.Zespół dał czadu po maksie, stałam tak ze cały czas miałam na oku siczkę hehe;)Na początku trochę pogowałam pod sceną ale jak dostałam z łokcia w żebra i o mało mnie nie zdeptali to mi sie odechciało i potem tylko stałam z boku i trzepałam łbem;))Chłopaki z KSU POSTAWILI NAWET PUBLICE TORT HEHE;)SPIEWALISMY IM 100LAT;) Przy Jabol punk darłam sie jak szalona;)to moja ulubiona ich piosenka;)Oglnie atmosfera była fajna, siora nie chciała mnie puscic jak zobaczyła punka z metrowym irokezem ;DLudzie byli zajebiści;) Jeden gostek nawalił sie przed koncertem i ie dotarł do klubu tylko siedział na chodniku przed;) Aha i w tym klubie w marcu bedzie koncert Włochatego i psów wojny;)Wjazd 25 zeta;) Jeszcze założę do tego osobny topik bo teraz pasuje z kims isc bo jak wiadomo w grupie raźniej;)

HEjka :)🖐️ Czekałam az sie odezwiesz i opowiesz wrazenia z koncertu :) Widze, ze swietnie sie bawiłas :):):) Zazdroszcze Ci :( Na Włochatego też sie wybierasz ? :) Musze znac dokładna date tylko :( Pozdrawiam 🖐️