Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpaczek1201

Jest mi smutno jest mi żle

Polecane posty

>> a niby jak? Potrzebuje, zeby ktoś mnie pogłaskał przed snem :( >>ale bardziej kochasz siebie prawda? Nie, ciebie. :) PS Wiem, ze to nie było do mnie.

Gość jkhdfklsahfklshfkslhdgjdsfgdfg
wiem że to małżeństwo nie ma sensu, przecież dobrze jest mi samej nie całkiem samej jest nas dwie ja i córka. Ogólnie chciałabym sie już od niego uwolnić ale nie potrafię

przed snem to nie dam rady bo za pozno:) wiem, ze wiesz a ile trwalo to malzenstwo? eee dzieciak i rodzina rozbita, no coz:-O

Gość szpaczek1201
cholera nie da się tu normalnie rozmawiać nie potrzebuję nikogo żeby głaskał po główce póki co jest mi dobrze samej. Czego oczy nie widzą sercu nie żal, ale kiedy wraca to cos peak we mnie:(

Gość szpaczek1201
jeszcze trwa 5 lat trwa, ogólnie dziecko jako tako nie tęskni za ojcem i tak jeśli czeka na niego to czeka na prezenty i na wyjażd na zkupy czy basen

>> przed snem to nie dam rady bo za pozno Tzn jakbym spał u Ciebie, to godzina nie miała by znaczenia :classic_cool: Lub ewentualnie wcześniej na samo głaskanie się umówimy ;)

hehehhehe z pewnoscia a wiesz, ze tak nieładnie sie wpieprzac w czyjs dialog i wyskakiwac z takimi bzdurami?

Gość szpaczek1201
no widać od czego kafeteria jest od gadania o głupotach idziecie w huj

kochana poszlas sobie wiec pisze z kims kto zostal:) nie denerwuj sie

>> a czego mi nie powiesz??? masz powiedziec Ja wiem czego, a Ty się dowiesz jak spełnisz wiesz jakie warunki :) Ja jestem trudny do zdobycia :classic_cool:🖐️

Ale na głaskanie przed snem zgadzasz się i to najważniejsze :) PS Wiosną musisz ślicznie wyglądać w promieniach słoneczka, na tle budzącej sie do życia przyrody, młodych kwiatków, przy dzwiękach ptaszków.... :classic_cool:

widze, ze sie dobrze bawisz:) koniec tych slodkich rozmowek, co Ty masz za nicka???:-O

>> widze, ze sie dobrze bawisz Mówie całkowici poważnie, jak mało kiedy w tym miesjcu, serio. >>koniec tych slodkich rozmowek, co Ty masz za nicka??? Mam wojne z moderatorem, banuje mje normalne nicki, to będe miał nienormalne. Albo on mnie, albo ja jego 🖐️

twoj nick obraza uczucia religijne, znaczy moze obrazac no ale Ciebie to nie obchodzi bo Ciebie w ogole nic nie obchodzi jak zwykle