Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozo

Medicor Kraków

Polecane posty

Gość zozo

Czy któraś z forumowiczek korzystała z zabiegów w Medicorze??Czy są Panie zadowolone??Chodzi mi o depilacje laserową i zabiegi na ciało

Ja chodze juz od ponad 2 lat do Medicoru na depilacje laserową, na bikini, lydkach i pachach po 4 zabiegach wlosow tyle co nic! :) przez ten okres bylam tam u 2 kosmetyczek i lekarki - wykonjacych depilacje, zadna nie wydala mi sie niemila. Moze nie jest najtaniej w Krakowie, ale to profesjonalnie i skuteczie, co mnie interesuje najbardziej!

Gość Diamencik_k
Ja także byłam w Medicorze i to miejsce cieszy się moim ogromnym uznaniem. Pani wykonująca depilację nie jest nie miła tylko konkretna ale za to efekty warte każdych pieniędzy. Byłam tam kilka dni temu i pomimo nowych( cudownie usmiechniętych i miłych) pań odniosłam wrażenie że to miejsce zyskało a nie straciło! Dziękuję za cudowną atmosferę oraz za pouczającą konwersację podczas oczelkiwania na zabieg:) MEDICOR polecam każdemu :)

Gość MaryKr
Dotychczas miałam dobre zdanie o Medicorze ale nie lubię gdy ktoś robi ze mnie idiotkę. Często czytam posty na ich fanpagu na FB ale nie ma możliwości aby w ciągu 2 dni zdobyć ponad 2100 fanów ( w ciągu roku mieli niecle 350) i ten nagły wzrost komentarzy pod postami od osób z bardzo odległych miast. Jeżeli oszukują w taki sposób to daje mi dużo do myślenia o calej firmie i jej usługach.

Gość ula kraków
ja tam wole bardziej kameralne miejsca np metamorfozę na szpitalnej lub czas kobiety na urzędniczej , te wszystkie lanserskie z fb to boocówa jest i drożyzna .

Gość GrażynaKr
Kiedyś chodziłam w Medicorze do Pani Ali i było ok,a le teraz nowa ekipa koszmarna obsługa i zarozumiała nowa menadzerka. Ten salon omijam już z daleka

Gość gość
Tam się opłaca tylko jak sa promocje. Jeśli chodzi o rezulataty to zobaczymy bo zabiegi robione są starannie ale ceny- koszmar. zaczelam stosowac depilacje gdy rabat sięgał nawet do 50 %, (co wcale nie było też tanim zabiegiem) przy kolejnym kosmetyczka naliczyła 100 % - byłam w szoku tym bardziej , że przy wczesniejszej wizycie powiedziala mi że bedzie jeszcze taniej niż ostatnio. trzeba sie pilnować ...

Gość MartaSkandynawia
Byłam w medicorze kilka razy, robiłam zabiegi na twarz, doczepiałam rzęsy oraz makijaż permanentny. Ten ostatni wybitnie nie polecam !!! Starsza pani, która wykonywała makijaż na usta, delikatnie mówiąc spieprzyła sprawę najbardziej jak mogła. Jestem wściekła, ponieważ teraz chodzę z takimi krzywymi, poprzebarwianymi ustami bo pani J. nie słucha klientek. Źle dobrany kolor oraz krzywo i brzydko wykonany makijaż kosztował 1200 zł i dwa lata ukrywania ust pod szminkami. Reszta obsługi miła i kompetentna, mimo wszystko już tam więcej nie pójdę. Pozdrawiam...