Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapaeurpy.

CO ZROBIĆ ABY BYĆ ŁADNIEJSZĄ.?

Polecane posty

Gość kfky
nie da sięęę

Gość 5klasistka
za niedługo kończe 12 lat!!! mam spory biust, mam 160cm. mam dobrą wagę.a Ale chodzi o włosy ciagle mi sie prztłuszczają.co chwilę je myje. CO MAM ROBIĆ???? POMÓZCIE. prosze o komentarze!!! prosze!!

Gość 5klasistka
za niedługo kończe 12 lat mam dość spory biustm mam 160cm.. ALE CHODZI TEZ O WŁOSY PRZETŁUSZCZAJA MI SIE CIĄGLE JE MYJE CO MAM ROBIĆ????

Gość 5klasistka
za niedługo kończe 12 lat mam dość spory biustm mam 160cm.. ALE CHODZI TEZ O WŁOSY PRZETŁUSZCZAJA MI SIE CIĄGLE JE MYJE CO MAM ROBIĆ????

Gość 5klasistka

Gość 5klasistka
POMOCY!! WŁOSY MI SIE PRZETŁUSZCZAJA CODZIENNIE JE MYJE CO MAM ROBIC POMOCY!!!!! UWAGA MAM 12LAT DUZY BIUST I 160CM

Gość a jakiego szamponu używasz
ciągle to znaczy kiedy jak często, rano czy wieczorem?

Gość Lolontus
Nie wiem jak wyglądasz, to dużo nie mogę powiedzieć i wiesz żeby zrobić to co Ci tu napiszę musisz mieć trochę kasy ;D No to tak : Na pewno jakaś zmiana fryzury np. możesz sobie zrobić ombre i do tego grzywka na bok (teraz są takie modne) używaj jakiś szamponów,odżywek do włosów żeby po prostu by ły ładniejsze,lepiej wyglądały , puszyste i lśniące ;D Możesz również zmienić styl bycia np. zdrowo się odżywiać , spać odpowiednią ilość godzin a na pewno twoja cera będzie ładniejsza ;p Zmień także swoją garderobę noś jakieś pastelowe rurki , koniecznie szpilki na dużym obcasie (jeżeli gdzieś wychodzisz) a tak możesz nosić jakieś trampki np. polecam Ci Conversy , do biegaia mogą być maxy ;D Jeśli lubisz styl rockowy dobre będą glany lub martensy ;P Jeśli chodzi o bluzki możesz nosić jakieś kurteczki jeansowe z ćwiekami do tego jakieś bokserki najlepiej białe lub czarne ;p Z bluz to raczej takie dłuższe np. ze znakiem supermen ;D albo po prostu jakieś zwykłe kolorowe nie wiem , musisz sama wybrać :) Bluzki takie zwykłe mogą być ombre z ćwiekami lub koszule (koniecznie ćwieki, są cudne *.* ) To chyba tyle :) Jak będziesz się ładnie ubierać będziesz po prostu ładniej wyglądać, bo modne i dobrane ciuchy na pewno dodaną Ci piękności , wiem to z doświadczenia :) Co do twarzy możesz robić sobie pełny makijaż , malować oczy linerem lub też kredką do oczu ;D Nie polecam żadnych cieni , ponieważ myślę że są już takie jakby nie modne możesz ewentualnie jakiś czarny , mocny cieć :) Oczywiście jakiś tusz do rzęs z jakieś dobrej firmy, zapewniam będziesz miała śliczne oczka :D Co to twarzy najpierw ją oczyć najlepiej tonikiem bezalkoholowym , na wacik nalej odrobinę i rozetrzyj po twarzy ;p Następnie zakryj jakieś niedoskonałości korektorem maskującym (jeżeli oczywiście takie owe masz) Później nanieś fluid nie wiem jaki odcień , bo nie orientuję się jaką masz cerę czy ciemniejszą lub jaśniejszą ;p Sama wybierz numer fluidu :D Następnie nałóż jakiś puder odpowiadający twojej karnacji :D Na koniec pomaluj usta możesz czerwoną szminką lub jakimś zaufanym błyszczykiem w którym jest Ci dobrze i ładnie wyglądasz :P Najlepiej by było gdybyś te wszystkie kosmetyki miała z jakiś znanych marek, bo są po prostu dobre i zadają o twoją twarz :) Jeżeli masz trochę nadwagi polecam siłownię jakieś proste ćwiczenia , najlepiej gdybyś miała swojego trenera fitness który Ci wszystkiego doradzi . No i to chyba wszystko jestem pewna że na pewno to coś da :) To cześć :))

Gość Lolontus
Przetłuszczają Ci się włosy dlatego, że ciągle myjesz, po prostu przyzwyczaiłaś je do tego . Najlepiej udaj się do jakiegoś dermatologa on Ci doradzi co masz zrobić :)

Gość węgorZ
Elko ;p Czy moze mi ktos powiedziec,czy jestem ladna. I co zmienic ..? Zdj wysle na email. Jak cos mam 13lat :D

Gość gość
Nic.

Gość węgorZ
Ii mam przystojnegooo chłopaka ! I on mowi ze jestem ladna a ja tak nie mysle ;c.moze mi ktos pow czy jestem ladna?:D