Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naszlo mnie na wypowiedz

Czuje sie lepsza od innych dziewczyn. Jestem ladna i ciesze sie z tego.

Polecane posty

Zrobilam licencjant. Mam 24 lata, nie pracuje ale zyje na full. Moj facet jest starszy o 11 lat, zarabia niezle pieniazki i wszystko mi zapewnia. Patrzac na kolezanki wspolczuje im, maja beznadzienych facetow. Chodza do pracy, mecza sie i zarabiaja po 1,5 tys. Wspolczuje im, a ich faceci nie zarabiaja za duzo wiecej od nich. Ale sa brzydkie i musza sie meczyc. Ja mieszkam w wili, mam swoj samochod i moge spelniac swoje zachcianki, podrozowac, a one mysle jak oszczedzic i co zrobic zeby im starczylo do wyplaty.Dobrze sie jest urodzic ladna, brzydule wegetuja przez zycie. Ja bym sie chyba powiesila bedac pasztetem. Wpsolczuje im jednak. Nigdy nie bedea mialy tak dobrze jak ja.

Na Twoim miejscu tez bym sie powiesila, bo z tak \'niskim\' mniemaniem o sobie nie moglabym isc przez cale zycie ;]

niestety mam pewną wade a raczej dwie wady-cuchnie mi z ust o wypadającym odbycie nie wspominając

Gość vvvvv
jak sie zestarzejesz weźmie sobie młodszą, ciebie wyrzuci na ulice i będziesz chodzić po śmietnikach

to fajnie zazdroszcze Ci beztroskiego życia, szkoda tylko, że nie pracujesz bo bedac na łasce faceta gdy ten znajdzie sobie kiedys młodszą bez doświadczenia z licencjatem skończysz kiedyś jak zaczynające teraz twoje rówieśniczki, bez urazy...tak mnie naszło ...na wypowiedz...

Mozesz sobie byc ladna... Ale za jakis czas cos spadnie ci na ryj, polamie nos i w dupie bedziesz miala swoja urode ;p a dziewiczo gladki mozg zostanie do konca ;p

to prowokacja ludzie................... nikt o zdrowym rozumie tak nie postepuje................. no chyba ze juz zostaje tylko pokoj bez klamki i okna

Gość ja też jestem ładna
i tez mam bogatego faceta ale w życiu by mi nie przyszło żyć na jego łasce, bo myślę przyszłościowo

Dotyka was ze jestescie te gorsze i brzydrze i rzucacie sie na mnie. taka jesdnak prawda, rozumiem wasza flustracje. nie zycze wam zle, napisalam to co mysle.

nie ty jedna jestes ladna i masz bogatego faceta...tyle, ze niektorzy poza tymi wczesniej wymienionymi potrafia same na siebie zarobic...:o

Gość do Naszlo mnie na wypowiedz
uroda przemija...dziś ty się cieszysz....jutro się postarzejesz- facet cię wymieni na nowszy model, koleżanki będą miały wypracowaną pozycję zawodową i będą dobrze zarabiać.... a ty zostaniesz na lodzie :P

Gość ja też jestem ładna
a czego ja ci mam zazdrościć? Skoro sama jestem ładna i mam bogatego faceta:P Tylko, że ja będę mieć magistra a nie licencjata:P No i przede wszystkim on mnie nie utrzymuje

Gość Sratatatatatatatatata
ty glupia suko :D rak twarzy,naczyniak etc,znasz moze je?Baaaa to jest jedyna sprawiedliwosc na tym swiecie :D Zaatakuje cie niespodziewanie,ratunku nie bedzie a twoj pysk bedzie przypominal dzwonnika z Notre dame,albo lysego wielblada czy swinie :D Gratuluje postawy,pan ciemnosci nie spi i lubi wpedzac w cierpienie i meke takie pierdolone kurwiszony jak ty :D bedziesz slepnac,czuc bol,twoja twarz bedzie sie mutowac,przypominac nieludzkie ksztalty:-O poczekaj pare lat...:D albo spotkaj sie ze mna,naprawie ci pyszczek i troche w szybszym tempie twoja "buzka" bedzie wygladac "ladnie":D

Gość flukznosa
no proste, ze to facet napisal. kobitka nigdy nie napisalaby 'flustracja'

Gość do Naszlo mnie na wypowiedz
f-Lustracja- lustro w kształcie f?? ....frustruje mnie ta zagadka ;)

Gość krzyknik
DearMissJC (angel_of_retribution@wp.pl) Mozesz sobie byc ladna... Ale za jakis czas cos spadnie ci na ryj, polamie nos i w dupie bedziesz miala swoja urode ;p a dziewiczo gladki mozg zostanie do konca ;p Tak samo jak w rubi, cena marzen :p

Gość klemensaaaaa
ja też jestem ładna, mam więcej niż jakiś błahy licencjat, nie musze pracować ale pracuję bo robię to co mnie pasjonuje. MAm faceta, który nie jest ze mną tylko dlatego że jestem ładna. A co najważniejsze - mam pewność, że NIE STRACĘ TEGO CO MAM KIEDY ZACZNĄ POJAWIAĆ MI SIĘ ZMARSZCZKI!!!! :-P

Gość ALE SIE DAJECIE PROWOKOWAC
:O :O :O :o

tak jakby wszystko w życiu zależało od pieniędzy i urody. gratuluję podejścia... żałosne. nie dlatego, że zazdroszczę - bądź piękna i szczęsliwa nadal - życzę ci tego. ale przede wszystkim życzę więcej rozumu, zrozumienia dla innych, skromności, tego, żebyś zawsze czuła się kochaną i potrzebną... i może, cię to zdziwi (bo zbyt banalne)... po prostu zdrowia, bo bez tego wszystkiego na nic uroda i pieniądze.

Gość klemensaaaaa
oj tam dajemy... przeciez jasne że czy laska pisze prawdę cy sobie wymyśla to załozyła topik tylko w celu prowokacji. ale czemu nie pokazać jej że ludzi to nie rusza?

Gość ee ty nie jesteś dziewczyną
mojego znajomego? co wynajmuje ode mnie chate po babci? tak poniemiecka wyremontowana willa? jego dziewczyna ma 24 lata, właśnie zrobiła licencjata z tipsów, tfu kosmetologi.... więc wszystko się zgadza, on ma firmę, kupił jej samochód z tego co wiem.... cholera, tylko czemu zawsze u mnie jest na długu?

Gość ale ciebie chyba to ruszylo
gdyby nie ruszało to by sie ignorowało.:p

Gość nie dygaj
twoj nadziany facet wymieni cie za pare lat na mlodsza i ladniejsza ;D

Gość klemensaaaaa
mało który topik na kafe mnie rusza, a wypowiadam się w wielu :-P

Gość lostka
Jak to jest zyc wiedzac, ze twoj byt zalezy od faceta i wystarczy, ze przestaniesz mu obciagac, a wywali ci na zbyty pysk?:D