Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Technologista

Co robic jak Mnie to wkurza

Polecane posty

Gość Technologista

Mam 33 lata i niedawno zostalem przyslowiowo kopniety w tylek po 4 latach zwiazku,teraz od niespelna dwoch tygodni nawiedza Mnie mloda dziewczyna 18 lat skonczone w pazdzierniku,mieszka 3 klatki dalej w bloku,znam ja z widzenia kolegowalem sie z jej matka kilka lat temu.Pietro nizej mieszka mama mojego bliskiego przyjaciela razem z drugim synem i wlasnie teraz kiedy ten moj friend wie ze nastapil rozlam miedzy Mna a Moja narzeczona to powiedzial to swojemu bratu a ten brat powiedzial tej mlodej dziewczynie.Co dwa-trzy dni dostaje na skrzynke emailowa glupie teksty o milosci,uczuciu,przywiazaniu i takie tam,oraz zdjecia ostatnie to ze studniowki i w dziwnych pozach,bzdurne sms.Probowalem odpisywac po cholere cos takiego robi i co chce osiagnac, w jakim celu to wszystko robi i cisza.Nie wiem czy isc do matki i o wszystkim powiedziec czy moze gdzies sie zaczaic i zapytac ja poprostu co jest grane.Adres email wiem ze ma od matki bo juz jakis czas temu byly podobne incydenty ktore wkurzaly lecz nie byly tak nasilone jak teraz.Numer fona ma pewnie od mojego "dobrego" przyjaciela choc on sie zarzeka ze nikomu nie podawal mojego numeru. Co robic drodzy Panowie i Panie??

Gość guzik prawda.
Ignorować, do skutku, aż się jej znudzi.

Gość guzik prawda.
Poszukaj takiej z pięć lat starszej - więcej skorzystasz. :p

Gość just a dream
Ojej zadłużyła się młodziutka dziewczyna w starym ramolu. Może przyjmij tojako komplement, żeinteresuje się Tobą płeć przeciwna.

Gość Technologista
Oj odrazu ramol 33 lata to chyba najlepszy wiek do wszystkiego,chyba bede ja musial zignorowac ale nie wiem czy sie nie zdenerwuje ze sie nie zainteresowalem jej osoba.

Gość hireIam
w tym wieku to juz nawet byki do rzeźni idą!!!!!!! Zaproś na kawę to się dowiesz co jest grane.Jak cię zacznie wkurzać powiedz że od 2 tygodni jesteś gejemi po sprawie:-)

Gość o ja piernicze
ale problem no nie moge...olej dziecko i po sprawie. Jak będziesz ją ignorował to sobie da spokój. Nie ma widowni to i nie będzie grać.

Gość milkilkilkilk
popieram przedmowce:)

Gość Technologista
Niedawno wlasnie ucieklem z rzezni ale dosyc dlugo Mnie gonili;) Olewalem dawniej dziewczyne i byl spokoj ale teraz pewnie wie ze jestem sam i sie mloda narzuca. Ale okej postapie tak jak radzicie totalna olewka i bede czekal na rozwoj wypadkow.

Gość qwerty11111
Najpierw matka teraz córka, jak w brazylijskiej telenoweli

Gość ja mysle ze
ona to juz miala swojego pierwszego , skoro ma 18 lat Zawsze mozesz byc jej \"nauczycielem\" roznych technik i pokazac ciekawe pozycje ;)

Gość smuuteczek
Właśnie tego typu "zagrywki"mnie też doprowadzają do szewskiej pasji,człowiek do końca nie jest pewien jak z tym walczyć...Wsółczuję...

Gość smuuteczek
*współczuję

Gość aaaa moze
podoba mu sie jak nawiedzona malolata foty na skrzynke podsyla a na forum szuka teraz uznania wsrod nas - ze na takiego starucha jeszcze 18 - ka leci :D

Gość 0 na...10

Gość EwisiaK
Troche nie rozumiem po co matka jej dała twoj email?