Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godowe sreberko

Moja ocena

Polecane posty

Gość godowe sreberko

Za kilka dni obchodzimy 25-lecie slubu, a ja żałuję każdego roku spędzonego razem. Chłód, oddalenie, brak uczuć...aż tyle dorobku. Dziś reasumuję te minione 25 lat ... Dlaczego nie zadbałam o siebie, nie domagałam się tego, co mi słusznie się należało? Kuźwa, rozwala mnie, jestem na dnie emocjonalnym

Gość Biedronka Stonka ---
nie martw się, istnieje reinkarnacja :=)

Gość godowe sreberko
Biedronka, pocieszające;) w drugim wcieleniu będzie lepiej:D

Gość Philip
Trzeba było brać ślub w miesiącu z "r" ;-)

Gość godowe sreberko
faktyczne bez "r", ale myslę,że nawet wrzesień czy październik nie odmieniłby losu

Gość godowe sreberko
oj kobietkasobietaka nie potrafię oszukiwać sama siebie i mówić, że było sielsko, bo nie było Nie wiem tylko dlaczego mnie dziś z tego powodu taka chandra naszła

Gość godowe sreberko
Pomarzę sobie;) w drugim wcieleniu będę WOLNA, WOLNA, WOLNA:D

Gość henk1
Dlaczego? bo postanowiłaś być bierna i tak było Ci lepiej.Strach przed niepowodzeniem i jak tu zacząć!!!!. Skreśliło Tobie te 25 lat (życie ).Nie biadol teraz tylko ostrzesz inne młode na forum CO MAJĄ ZROBIĆ aby nie obudziły sie z rękom w nocniku.Jak muszą walczyć ,walczyć nie z facetem lecz z brutalnym życiem i czuć się kochana w swojej niezależności.A podobno w każdym wieku można być szczęśliwą. Tobie nie poradzę nic,

Gość asdsadsadsa
A ty myślisz, że twój mąż jest też super zadowolony z małżeństwa ? na pewno nie jest, tyle tylko, że nie robi z tego jakiegoś dylematu. Pewnie nie raz mu do głowy przychodziło: po jaką cholerę z nią jestem, albo co ja w niej widziałem. itd.

Gość Biedronka Stonka ---
niech więc jutro będzie pierwszy dzień Twjego Nowego Lepszego Zycia :-)

Gość Philip
Szkoda, że nie przejzałaś na oczy w piątą rocznicę. Moim zdaniem nic straconego, pewnie masz z 45 lat - obdrobina inwestycji w siebie i bądż pewna, że ktoś się Tobą zainteresuje. Sporo facetów szuka dojrzałych kobiet, które znają życie.

Gość nat.toy
O kurrrcze jakie głębokie.... http://www.zletrafiles.pl/galeria,206.html,4 Od razu walnać sobie hot chocolate i zacząć myśleć jak tu sobie urozmaicić zycie...bo w końcu jak początek był zły to koniec może byc dobry....nie?

Gość godowe sreberko
A szkoda, szkoda, że właśnie w piątą, czy dzisuiątą rocznicę nie rozjaśniło mi się w głowie. Zawsze widziałam jakieś przeszkody, a to dzieci zbyt małe, a to dzieci się kształcą...a potem już tylko brak odwagi, stare przyzwyczajenia itp. Tak, nie należę do odważnych, raczej wszystko rozważam, analizuję jak ten Tewje Mleczarz ze Skrzypka na dachu... Mój mąż zapewne też nie jest zadowolony z małżeństwa, bo kto może być szczęśliwy obok nieszczęśliwego partnera. 3 razy przymierzałam się do rozwodu i tyleż razy rezygnowalam. Mój błąd, brak odwagi

Gość henk1
Miałem rację,

Gość godowe sreberko
Refleksja nad samą sobą, a czy w kierunku zmian? chyba zbyt mało mam odwagi, a jeszcze mniej mozliwosci

Gość Philip
Trudno, to cierp. Szybciej będziesz zbawiona.

Gość godowe sreberko
Dziś wiem,że nie opłaca się być matką Teresą Nie należy przegapić ważnego momentu w życiu, kiedy można zrobić coś dla siebie, pomyśleć o przyszłości, zainwestować w siebie

Gość Philip_1971
Swoja droga napisz jak się skończyło to srebrne wesele. Czy zdobyłas sie na odwagę.

Gość godowe sreberko
już dziś widzę scenariusz tego dnia...każde w swoim kącie, mąż rządzi pilotem tv, ja silę się na rozmowę, on unika, albo jeszcze lepiej...pomyli daty o jeden dzień, jak to było kilkanaście lat temu