Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zilda

wróżby tarota zildy

Polecane posty

Gość Życzliwa jestem -
A musze czytac? Nie mam ochoty... Rozumiem Cie, ale zrozum mnie... W tym momencie chcialabym poznac odpowiedz na moje pytanie, co z tym zrobie i czy sama to potraktuje powaznie to moja sprawa... Zawsze moge pojsc osobiscie na seans, a to ze ktos sobie robił "jaja"??? To jest forum, tu co drugie slowo trzeba podzielic przez 2... Choc nie zawsze ;-)

Gość ///////////////////////////
i znowu następna wróżka, jak tak będzie na kafeterii to wszyscy będą wróżyć. Kto rano wstanie ten wymyśli nowego tarota. Szkoda, aby wróżyć to trochę trzeba umieć.

Gość INOCZI
i czekam...........

Gość TransAm
Takie też mam podejrzenia. Zraniłam go, jest urażony, mści się. Była między nami wielka miłość. Ale do czego to ma doprowadzić?

Gość Życzliwa jestem -
Niech wroza, ja jestem ciekawa co kazda z Was ma do "wywrozenia". A czy prawdziwa czy nie to chyba nie certyfikat o tym swiadczy...

Gość Życzliwa jestem -
Hehe, no musze sie z Toba zgodzic Tarotruno ;-) Wiekszosc osob tak mysli, ale osoby ktore sie tym bawia zostana pokarane swoimi zabawkami ;-)

Gość jakos nie widze
jak nie widze w stopce tarocistki amanty linka z zeskanowanym certyfikatem ;PPPP

Samanto pomóż.. 05.06.1990 Paulina 07.09.1988 Michał czy ta miłość to \'ta jedyna\' ? czy będzie nam razem dobrze? czy może ktoś inny jest mi pisany? czy mój były który bardzo mnie zranił będzie jeszcze kiedyś chciał wkroczyć w moje życie?

Gość Życzliwa jestem -
A Zilda zalozyla temat i sie zwinela... Ladnie to tak??? A ja czekam na odp. ...

Gość jakos nie widze
tarotruny wrozby piszesz zeby w stopce umiescic link do zeskanowanego certyfikatu a tarocistki samanty to nie dotyczy? a moze obie jestescie jedna i ta sama osoba i w dodatku autorka postu o oszustwach? :DDDD

­­­­­­­­­­­ wlasnie zmieniono zasady nalezy wyslac certyfikat do redakcji kafeterii nastepnie kafeteria umiesci obok czarnych nikow wrozek z certyfikatem odpowiednie oznaczenie nastapi to nie pozniej niz 3 dni od daty wyslania certyfikatu

Gość 423rfdefcd2q332
zilda pewnie wróci jak zeskanuje ten certyfikat albo i nie :P

Gość jakos nie widze
jaaaaaaaasneeeee hahahah juz to widze, ze redakcja kafeterii na to idzie ludzie, chyba nie lykniecie tych bzdur? ktos tu sie ewidentnie nudzi :DDDD

Gość TransAm
WRÓŻKO SAMANTO Myślałam,że mamy jeszcze szansę. Strasznie mocno się kochaliśmy prawie 6 lat.

Gość Miiiilagoorsss
zmieniono zasady w ciągu 5 minut :o

niuniexa-przed Wami widzę piękną przyszłość.Wyciągnęłam dla Was kartę Gwiazdy-będziecie razem bardzo szczęśliwi:) Twój były owszem,pojawi się jeszcze w Twoim życiu,będzie chciał Was rozdzielić,ale za jakiś czas,kiedy Ty całym sercem będziesz już kochała Michała.

­­­­­­­­­­­ ze wzgledu na zaistniala sytuacje i afere wrozkową wprowadzamy zmiane na bierzaco prosimy o zastosowanie sie do nowych zasad pelna tresc zasad zostanie wpisana do regulaminu w przeciagu kilku najblizszych dni

Gość Życzliwa jestem -
To w takim razie prosze o odpowiedz kogos kto w tym "siedzi" :-) Czy po tym co nawypisywalam nikt nie odpowie? Pierwsza strona tematu, podalam imie i date ur.swoje i narzeczonego...

Gość Życzliwa jestem -
;-)

Gość INOCZI
tarocistko samanto prosze o pomoc Ania 19,08,1983 i marcin 17,08,1985 chce wiedziec czy nasz zawiazek ma szanse i czy jest inna kobieta

TransAm-mieliście szansę,ale jakiś czas temu... On już myśli o kimś innym:( Wkrótce poznasz mężczyznę na punkcie którego oszalejesz.Wiem,że ciężko Ci teraz w to uwierzyć,ale za jakiś czas wspomnisz moje słowa...

Gość jakos nie widze
"samanta kochanie" a przed chwila bylo, ze przeslala certyfikat? od kiedy mowi sie kochanie do osoby, ktora prosi sie o przeslanie certyfikatu czyli ktorej Sie nie zna? i nie plec bzdur o zminach bo wiele osob wie, ze o jakiekolwiek zmiany doprosic sie nie mozna u admina a ty tu wyskakujesz ze zmianami w regulaminie HAHAHAHAHAHHAHAA

Gość Życzliwa jestem -
ok, ale ja sie tak zastanawiam, co maja daty urodzenia i imona do Tarota? Moze mnie ktos uswiadomi??? Tarot to nie numerologia...