Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zilda

wróżby tarota zildy

Polecane posty

Gość jakos nie widze
Życzliwa jestem - brawo za dojrzenie kolejnej niescislosci ogolem - kolejne laski robia ludzi w trabe ;DDD

Gość Życzliwa jestem -
a Tarot sie w ogole laczy z numerologia i znaczeniem imion? Bo ja zawsze myslalam ze to cos typu "wyrocznia prawde Ci powie" :-)

Gość TransAm
SAMANTO Choć to przykre dla mnie. Dziękuję Ci

­­­­­­­­­­­ mowie kochanie do wszystkich milych ludzi redakcja kafererii dba o mily klimat pracy nie doszukuj sie w tym niczego dziwnego po dzisiejszej aferze kafeteria stawia sobie za cel aby forum bylo wolne od naciagaczy i pseudo wrozek-jak mowilam zasady sa wprowadzane na bierzaco

Gość jakos nie widze
tarot to karty nie maja nic wspolnego z data urodzenia na postawie owej daty opiera ie informacje wynikajace z numerologii do tarota ma ie to nijak dlatego wlanie powtarzam, ze ten temat to jedna wielka sciema, jak i pozostale ;D

Gość jakos nie widze
tartoruny wrozby uwierze w to TYLKO wtedy jak mi to jakis moderator napisze a nie ty, anonimowa osoba dobrze wiem, ze kafeteria i jej zarzadcy maja w nosie, czy sa tu falszywe wrozki, czy prawdziwe, wiec nie mydl ludziom oczu :D

Życzliwa jestem -co do Twojego pytania-moje karty aż tak daleko nie wybiegają,ale widzę że Wasz związek jest oparty na zaufaniu,przyjaźni. Wkrótce ktoś będzie próbował to zepsuć,ale Wasza miłość będzie na tyle silna że przetrwacie. Jeśli nie planujecie jeszcze dziecka-to uważajcie,bo widzę powiększenie rodziny:)

Gość Życzliwa jestem -
Jakos nie widze, mam prosbe, Tobie zaufam ;-) Dobrze, ze nikt mi do tej pory nie odpowiedzial, ale powiedz mi w jaki sposob mozna komus powrozyc z Tarota przez net?

Gość agniesia******
Tarocistko Samanto Agnieszka, 02.10.1979 Chcialabym sie zapytac kiedy wyjde za maz i czy kiedy bede miala dziecko? i czy z obecnym Partnerem?

Gość JAKAJA KAJA
CO KARTY MOWIA: JESTEM DZIEWICA CZY NIE ????????

Gość JAKAJA KAJA
:-)

Gość INOCZI
A JA CZEKAM I CZEKAM SAMANTO NA ODPOWIEDZ

Gość jakos nie widze
Życzliwa jestem - otoz.. nie mozna! :D I w tym caly pikus Nie da sie powrozyc komus, kogo sie nie widzi, jesli jest to wrozba na odleglosc to jest mozliwa tylko za pomoca posiadanego zdjecia konkretnej osoby, czy bezporedniej obecnosci osoby bliskiej (czyli ja ide osobiscie i prosze o wrozbe dla czlonka mojej rodziny) - a nie daty urodzenia...

Gość ///////////////////////////
jesteś

Gość jakos nie widze
mowa o tarocie, bo numerologia to oczywiscie data urodzenia jak najbardziej

Gość Życzliwa jestem -
Samanta, dziekuje za odpowiedz, nie interesuje mnie czy masz certyfikat czy nie, w tym momencie taka odpowiedz mi pomoze, przeczuwalam cos takiego, a dziecko po cichu bym chciala, moze nawet lepiej by bylo, zeby los za nas zadecydowal ;) A tak na marginesie-> ja wierze w przeznaczenie, pierwsza odp.dostalam od Ciebie, wiec ta jest dla mnie "wazna" ;-) Widac Ty mi mialas odp.i los zadecydowal co napiszesz... Dziekuje i pozdrawiam

Gość INOCZI
TAROCISTKA SAMANTA A MNIE ZNOWU POMINEŁAS??? JUZ PODAWALAM DATE 2 RAZY

Gość agniesia******
Zostalam pominieta? Przekleje. Tarocistko Samanto Agnieszka, 02.10.1979 Chcialabym sie zapytac kiedy wyjde za maz i czy kiedy bede miala dziecko? i czy z obecnym Partnerem?

jakos nie widze-tarot jest niejako powiązany z numerologią...numerologia bardziej ukazuje charakter człowieka,w połączeniu z tarotem podpowiada jaką drogę życia wybierze prawdopodobnie pytający. Pozdrawiam:)

Gość Życzliwa jestem -
Jakos nie widze-> tak tez myslalam, ale jezeli cos mnie sila przy necie trzyma zeby czekac na odp.to widac musialam przeczytac to co napisala Samanta, czy widziala moje zdjecie czy nie... A czy sa jakies dowody ze trzeba ta osobe widziec? Kazdy z nacs ma adres IP, to tez numery, wiec... Moze Tarot i numerologia razem robie swoje? ;-)

Gość Życzliwa jestem -
I w tym momencie Tarotruno wybacz, jesli nie zakladasz takiej ewentualnosci to chyba w tym jednak nie "siedzisz"...

Gość jakos nie widze
Życzliwa - aby wróżyć onlina bezwzględnie potrzeba: - daty urodzenia; - pierwszego imienia; - drugiego imienia (jeśli nie posiadacie wpiszcie brak); - nazwiska. samo imie nic nie da, wartosc numeryczną stanowi całosc imienia z nazwiskiem, nikt nigdy nie postawi wróżby na podstawie samego imienia do wrozki samanty woich slow nawet nie kieruje bo brednie ona wypisuje twierdzac, ze da sie z samego imienia...

Gość Życzliwa jestem -
Chyba zaraz zaczne sama wrozyc...