Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zilda

wróżby tarota zildy

Polecane posty

Gość Życzliwa jestem -
oczywiscie zartowalam... nie bawiloby mnie cos takiego, nie mozna igrac z ogniem...

Gość jakos nie widze
To ja bylam agniesia****, podalam realne imie i date urodzenia mojej siostry jest mezatka od 2007 roku, ich syn przyszedl na swiat w zeszlym roku a kolejnego nie bedzie z uwagi na komplikacje po porodzie i brak obu jajnikow i tak sie konczy wlasnie wrozenie online, moi mili

Gość Życzliwa jestem -
chyba zalezy do jakiej wrozby i tego co chce ktos dzieki temu uzyskac, jakie intencje ma wrozka/wroz i osoba pytajaca

jakos nie widze-ja nie będę Ci udowadniaćczy potrafię wróżyć czy nie:) Uwierz mi,że imię i data urodzenia w zupełności wystarczy. Byłaś kiedykolwiek u wróżki w realu? Czy ona zapytała Cię o nazwisko? Nie wydaje mi się:) Kto następny? Ja zaraz uciekam,bo mam dziś nagranie do Ezo tv.Jeszcze tylko 10 min.

Gość Życzliwa jestem -
jakos nie widze-> wrozba nie ma znaczenia jak podlaas nie swoje imie... nie mozna prosic o wrozbe w czyims imieniu... podszylas sie pod siostre to i masz durna odp...

Gość jakos nie widze
tarocistko samanto, mam kolezani tarocistki i wiem, jak to sie odbywa :) sama wroze z kart klasycznych natomiast nigdy (podkresle: NIGDY) nie podejme sie wrozenia online posiadajac tylko imie i date urodzenia, moje kolezanki rowniez dlatego przestrzegam wszystkie tu obecne a przyklad "agniesi" jest idealny by pokazac, ze twoje karty sa z wyobrazni

jakos nie widze-gratuluję pomysłowości,ale podszywając się pod inną osobę nigdy nie otrzymasz wiarygodnej odpowiedzi.Tak samo zadając dwa razy podobne pytania pod różnymi nickami. Karty tarota w takich wypadkach przekłamują. Polecam lekturę książki o wróżeniu z kart tarota autorstwa Aleksandry Jaśniak. Pzdr.🖐️

Gość jakos nie widze
Życzliwa jestem - mylisz sie, mozna prosictak amo w swoim jak i cudzym imieniu tylko w obu wypadkach musi byc precyzja (imiona, nazwisko + data urodzenia lub osobista wizyta + zdjecie osoby o ktorej chcemy wiedziec wiecej)

Gość Życzliwa jestem -
Samanta, ja tez w to wierze, pojde nawet dalej, nie musialabym podawac nawet tych danych, odpowiedzial mi ktos i ja akurat w to wierze, choc odp.jest ogolna to w tym momencie mi pomocna, nie oczekuje od Ciebie udowadniania czegokolwiek, albo w to uwierze albo nie...

Gość jakos nie widze
Tarocistko Samantko - to bylo do przewidzenia, tlumaczyc sie tak mozna we wszystkim a obie wiemy, ze z kartami masz tyle wspolnego, ze moze czaem ulozysz w pasjansa ;)

Skoro nie ma więcej pytań to ja idę udać się na spoczynek. Muszę naładować się pozytywną energią przez te kilka godzin. Życzę wszystkim dobrej nocy:) 😴 🖐️

Gość INOCZI
NO DZIEKUJE MI NIE ODPOWIEDZIALAS

Gość Życzliwa jestem -
jakos nie widze-> ok, ale chyba bardziej wiarygodna odp.uzyskasz jak zapytasz o siebie a nie podszywajac sie pod kogos innego? nie dziwne ze bzdury wyszly, to chyba nie przypadek? Myslicie, ze na forum nie ma znaczenia? Kazdy znak ktory "wystukacie" na klawiaturze ma wplyw... Tylko nie wiesz czy akurat na Ciebie czy na kogos innego...

­­­­­­­­­­­ czy wy rozumiecie same siebie milion razy bylyscie ostrzegane na tym i na innych topicach ze wroza osoby ktore nie maja o tym pojecia przez caly czas pchalyscie sie do wrozenia a bylyscie robione w bambusa. dlaczego jestescie takie naiwne ??????????????????????????????????????

Gość Życzliwa jestem -
Wiecie co, to ja Was teraz wszystkie podsumuje: intersujecie sie ezoteryka na tym samym poziomie co ja, tylko ja nikomu nie wroze... Wiedzialam ze dostane tego typu odp. na pytanie ktore zadalam, a czy Samanta miala Tarota w rece czy nie-> nie ma to znaczenia... Nie jest potrzebny Tarot czy jakiekolwiek dane zeby pewne rzeczy przewidziec ;-) Pozdrawiam i wszystkim Wam zycze udanej nocki, idzcie spac bo juz pozno... Fajne z Was kobitki ;)

­­­­­­­­­­­ po kiego grzyba zadawalas pytanie skoro wiedzialas co odpisze bylas ostrzegana praktycznie przez caly dzien ze takie rzeczy sie dzieja a dalas sie zrobic w balona wiec po co teraz te madrosci? idz spac lepiej

Gość Życzliwa jestem -
Co, zadna nie ma odwagi odpisac?

Gość Życzliwa jestem -
wlasnie o to chodzi ze ja sie nie dalam zrobic w balona tylko Was wszystkie podsumowalam, wszystkie jestescie takie wrozki jak i ja...