Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama mimi

jak mam odczytac ten winik??

Polecane posty

Gość sama mimi

mam taki problem, albo niewiem moze sama sobie szukam problemow. Wczoraj wieczorem robilam test, okres spoznial mi sie 2 dni (z tym ze mam nieregularne, jestem pol roku po porodzie) no i wyszedl negatywnie, jedna krecha. A bywa w sumie tylko jedna mozliwosc zajscia w ciaze 14 dnia cyklu, ale tez raczej mala, ale jednak... A ze wolalam miec pewnosc to sama doszukiwalam sie drugiej kreski na tescie z 10 min, no i dojrzalam taka niby kreske, ale nie rozowa tylko taki jakby cien, slad bialy, cos jak taki naturalne pokrycie plutki ta specjalna wykrywajaca substancja- ze tak powiem. I niewiem juz czy mam racje, co to bylo. Czy to byla druga kreska tylko bardzo blada bo wczesnie robilam czy takie naturalne cos. Normalnie golym okiem nie bylo widac, musialam sie przyjrzec bardzo dobrze pod swiatlo. A maz wogole nie widzial tego. Jak myslicie, jak mam to wytlumaczyc??? Brdzo sie boje, kolejna ciaza teraz to by byla nie na miejscu bardzo.... plisss, odpowiedzcie jak mam to rozumiec???

Wynik jest ważny od razu, potem różne rzeczy mogą dziać się z testem.nie jesteś w ciąży, nie popadaj w paranoję:)

Gość sama mimi
no dobre, a jesli na tescie jest napisane ze wykrywa ciaze juz 6 dni po zaplodnieniu, a ja robilam ponad 2 tygodnie od ewentualnego aplodnienia tyle ze nie rano tylko wieczorem to by wskazalo juz na pewno konkretnie???