Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje dziecko sie

uwstecznilo-ma 2 i pol roku i tylko by pil kaszke z butelki

Polecane posty

Gość moje dziecko sie

jeszcze miesiac temu jadł wszystko ładnie sam łyzka czy tez normalnie kromki a teraz tylko butla(wczesniej butla tylko na rano a teraz tylko kaszka by zyl i to z butli!!! trwa to juz ok tydzien co mam robic?

Gość a ma rodzeństwo
a nie urodziło mu się rodzeństwo ostatnio ?

Gość moje dziecko sie
nie-nie nastapily zadne zmiany

Gość a ma rodzeństwo
a poświęcasz mu tyle czasu co zawsze, w domu spokój ? Bo to czasem może być objaw jakiegoś lęku, chęci zwrócenia na siebie uwagi, wiesz, chce być znowu dzidziusiem..Albo to po prostu taki "zakręt" na moment i przejdzie niebawem ;)

Gość moje dziecko sie
nie ma zadnych zmian-poswiecam mu tyle samo uwago co wczesniej-w domu jest spokoj nie ma kłotni etc

Gość ja tez oglądam takie filmy
przedewszystkim dawno temu powinnas byla odstawic butle, jak tylko przestal pic mleko powinnas serwowac mu kaszki w misce itd. Teraz maly zatesknil za butelką nic dzinego - powinnas mu wytlumaczyc ze butelki sa dla niemowlakow pokarz mu gazety z niemolakami i wiekszymi dziecmi takimi w jego wieku i niech pokaze ci do kogo pasuje butelka , jak poie ze do dzidzi to oczywiscie powiedz by oddal dzidzi butelke i ze teraz idziecie do sklepu i kupujecie mu nowe talerzyki. A potem zabierz go do sklepu i niech sobie wybierze nowe miseczki itd to taka zabawa ktora napewno podziala.