Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saramara

jak zapomniec o bylym, ktory mnie skrzywdzil????

Polecane posty

Gość majamajamaja
katrina czuję to samo co Ty, też zastanawiam się czy nie krzywdze swojego chłopaka myśląc o byłym , chociaż jest nieporównywalnie lepszy...

Gość gość
ja mam to samo ... bylam z nim tylko rok... teraz jestem z moim obecnym juz 6 lat i ciagle mysle o bylym M.... mamy kontakt piszemy on tez o mnie mysli ale jestesmy juz w innych zwiazkach.. ja go zostawilam ..on bardzo to przezyl...teraz zaluje tego najbardziej na swiecie.. on byl miloscia mego zycia a ja go zostawilam.. oboje jestesmy nadal dla siebie bardzo wazni.. nadal przy sobie mamy motylki.. serce bije jak szalone.. po 7 latach przeslalismy sobie prezenty zeby nigdy o sobi enie zapominac.. ja bym do niego wrocila ale on sie boi zostawic obecna dziewczyne...

Gość gość
Ludzi wy macie p*****lca siedzicie w związkach z ludźmi których nie kochacie i z lekkością serca ktoś pisze że by zostawił partnera po 7 latach ot tak. Nie krzywdzie siebie i innych którzy chcą sobie życie ułożyć, a przez takich jak wy egoistów nie mogą!!!

Gość gość
Mąż wyprowadził się z domu po 6 latach małżeństwa. Nie obchodziło go że mnie rani, nie miał zamiaru niczego naprawiać. Chociaż wcześniej cały czas mówił że jest mu ze mną dobrze. I co zrobilam? Zamówiłam na niego rytuał miłosny z http://urok-milosny.pl , a on wrócił mówiąc ze wcześniej nie był sobą. Jesteśmy znowu razem i żywię nadzieję że już się to nie zmieni.

Gość gość
hmm mogłoby się wydawać, że jak Cię krzywdził to powinno być łatwiej się uporać z bólem po rozstaniu, ale na pewno tak czy siak nie jest przyjemnie. Mnie w tym bardzo pomogła książeczka Jak zapomnieć eksa. Bardzo fajnie pomyślany zestaw ćwiczeń, które pomagają w tym, żeby zamknąć pewien rozdział swojego życia i się otworzyć na nowy.

Gość gość
niewatpliwie mozna zapomniec jak ktos definitywnie wyp*********z twego zycia. to kiedy w*********lasz?

Gość gość
Cztery lata cierpialam. Zaszlam z nim w ciążę. To wtedy pokazal swoje prawdziwe oblicze. Brał narkotyki, alkohol codziennie i sypial co rusz z inną. To byla prawdziwa Kalwaria. Dzis nasz synek ma tylko mnie a ja nigdy nie zapomne jakim był draniem.

Gość szry
jak zapomniec... PRZESTAC ROZPAMIETYWAC. serio, jak sobie to planujesz? wiecznie sobie przypominac, wiecznie o tym rozmawiac i sadzic, ze nagle dostaniesz amnezji? zajmij sie czyms innym.