Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 23, 2009 wiedzieliście o tym? dr House mi powiedział właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 23, 2009 nikt z was nie rzuca? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eee...eee...eee... Napisano Styczeń 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheeeeh Napisano Styczeń 23, 2009 ta informacja jakos bardzo mnie nie zaskakuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 23, 2009 mną to wstrząsnęło dogłębnie :O choć nigdy nie rzucałam bo nie paliłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 23, 2009 "Lusesita de Milagros Dolores nikt z was nie rzuca? " Ja będę pomagał na zasadzie nauki oduchów darwina-jak zacznie kopcić to odłączać będzie się 2000 woltów do delikwenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Legia Warszawa 0 Napisano Styczeń 23, 2009 To juz wiem czmu moja żonka jest smutna gdy nie ma pod ręką papierosów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach