Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pmddtka

zaleznosc miedzy tabletkami tzn. ......

Polecane posty

interesuje mnie czy istnieje taka zaleznosc miedzy tabletkami tzn. bralyscie np. yasmin zle sie czulyscie i zmienilyscie na jeanine i jest dobrze chodzi o to ze sie mowi ze kazdy organizm inaczej reaguje a mi sie wydaje ze sa pewne grupy kobiet ktore przedstawiaja takie same cechy tolerowania tab jakas grupa kobiet nie toleruje yasmin ale te same kobiety beda dobrze znosily jeanine (oczywiscie tab sa przykladowe aczkolwiek zastanawiam sie nad zmiana tab bo po yasmine ma bole podbrzusza:) )

Oczywiście,że tak.Ja np. po harmonecie czułam się fatalnie,a po yasminelle jest wszystko ok.To zależy od składu tabletek i od poziomu Twoich hormonów płciowych.Zrób badania, a będziesz wiedzieć jakie tabletki będą Ci służyc a jakie nie.

tak wiem ze jedne sa dobre a drugie niekoniecznie dla danej kobiety ale zastanawiam sie czy kobiety ktore przyjmija np yasmin zle sie czuly zmienily na jeanine i sie dobrze czuja czy zle sie czuly i jedne zmienily na jeanine a inne na harmonet i bylo dobrze troche chyba zakrecilam :)

Gość kami6
JA SIE ZASTANAWIAM NAD ZMIANA BIORE 3 LATA REGULON,DOBRZE JE TOLERUJE ALE PRZYTYLAM 10 KG.Z DRUGIEJ STRONY BOJE SIE ZE JAK ZMIENIE TO PO INNYCH TEZ BEDA JAKIES SKUTKI UBOCZNE

ja w zaokrogleniu bez przerw bralam cilest 3 lata i nic mi po nim nie bylo zadnych wymiotow,nudnosci,biegunek,powiekszenia piersi-chodz to mi sie marzylo :(