Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taxm+

hemoroidy

Polecane posty

Gość taxm+

Witam wczoraj wyczułam guza przed odbytnicą dzisiaj jednak jest mniejszy czy ktos sie z takim czyms spodkał .. ? używał jakiś maści czy czopków ? prosze o rade co wam pomogło w tym wypadku z góry Dziekuje

Gość madziulinka98573047-
nikt się nie spodkał z takim przypadkiem?

Gość Dominik0980
ja sie spotkalem z takim czyms boli jak cholera

hmm mnie nic nie boli jest to maly guzek a moze to nie to wogole opisalabym mniej wiecej jak ci sie to zaczynalo jak wyleczylas ?

Gość Dominik0980
tzn mi to wychodzi od zimna jak przemarzna mi nogi to na drugi dzien mam nie zawsze ale zdaza sie ze potworny bol przy wyproznianiu sie tak jakby ktos wkladal w odbyt igly mi np masi nie pomagaja ale sa czopki na to

hmm to takiego czegos nie mam przy oddawaniu stolca wszystko ok ...to samajuz nie wiem co jest ze mna

Gość Dominik0980
nie zycze tego nikomu nie idzie ustac tez na nogach musze miec zacisniete posladki ale i tak nie idzie wytrzymac

oo matko nie dawno wyleczylam sie z nerek teraz jak by takie cos mi przyszlo mam juz dosc ..

Gość srutututut
Ja też mam przy dobycie jakieś guzki, tak jakby mi coś wyrosło, sa dwa, jestem w stanie chwycić je w palce ….nie bolą, nie przeszkadzają… Jedynie czasem, bardzo rzadko odczuwam ból przy oddawaniu Solca….raz kiedyś krwawiły to kupiłam maść na hemoroidy, smarowałam i przestało boleć i krwawić. No ale je mam, te „guzki” i nie wiem co z nimi…. Żadnemu lekarzowi nie pokazywałam….

Gość Dominik0980
trzeba sie leczyc za wczasu to wtedy pomaga naprawde gdybym wiedzial jak nazywaja sie te czopki to bym ci napisal sa rewelacyjne odrazu dzialaja daj namiary to ci wysle jak znajde opakowanie

srutututut- ja mam jeden wczoraj byl duzy dzisiaj mniejszy sama juz nie wiem co jest bardzo krepuje sie isc do lekarza sama juz nie wiem co z tym zrobic