Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoanoanooo

promocja w księgarni

Polecane posty

Gość anoanoanooo

witam, nie podam żadnego adresu, tylko zasady promocji, jeśli kogoś interesuje gdzie ona ma miejsce - napiszę adres. Nie chcę spamować:) W jednej księgarni za zakupienie 3 książek - czwartą dostaje się gratis. Chodzi tu o jakiekolwiek książki, do wyboru do koloru, ta gratisowa też nie jest narzucana, każdy sobie wybiera jakie chce. Możesz więc np zamówić trzy książki za łączną sumę np 16,47 zł (liczylam ksiazki:chlopi,opowiesci niesamowite,i komisarz maciejewski-kryminał,ale to tylko mój przykład), a czwartą wybrać za darmo o wartości 24,90 zł (tu akurat wybralam kurs na mp3 języka angielskiego, ale to również tylko mój przykład) ! Pozdrawiam, w razie zainteresowania piszcie:)

Gość krysiamisia
no dobra, moze jestem glupia ale mnie to chwycilo...gdzie ta księgarnia?

Gość anoanoanooo
www.kiosq.nextore.pl :) zapraszam, tylko do 25 stycznia trwa, więc zaraz się kończy..

Gość rekinka1
ja wiem , że w matrasie jest teraz promocja na druga książkę a przybory szkolne repetytoria i podręczniki chyba -20% czasami warto zaopatrzyć się w takie rzeczy jeszcze przed nowym rokiem szkolnym. moim zdaniem idzie duzo zaoszczedzić.