Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacobs

moi super tesciowie

Polecane posty

Gość jacobs

Na forum same wpisy o tesciach potworach a ja chce to zmienic.moi tesciowie to super przyjaciele.Mieszkamy w jednym domu już 5 lat-wybudowalismy blizniaka.Tesciowie opiekuja sie moim synkiem wiec moglam wrocic do pracy.Tesciowa gotuje wszystkim obiady-ja robie zakupy.Ona pierze ja prasuje.Mąż pomaga ojcu w pracach przydomowych a ja mamie w ogrodzie -to nasze hobby.Nigdy nie klocimy sie.Wyobrazcie sobie ,ze chodzimy nawet razem na zabawy .Kazde z nas zachowuje swoja autonomię.Od nowego roku chodzimy z tesciowa na aerobik-wlasnie mnie namowila.Czesto czytamy wpisy na forum o ciezkim zyciu z tesciami i nadziwic sie nie mozemy jak najblizsi potrafia sobie dokopac.

no w końcu!!! ileż można drogich teściów bronić jak wokól same złe opinie? Ja mam dokładnie tam samo! z teściami żyję w bardzo dobrych stosunkach, i choć z teściową na aerobik nie śmigam to wiele rzeczy robimy razem :) z teściem z kolei prowadzimy zażarte dyspóty na tematy które nas interesują, i potrafimy tak siedzieć i gadać,siedzieć i gadać..... ;)