Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heartbreaker21

Nie waze duzo a mam brzuch jak balon dlaczego??

Polecane posty

Gość heartbreaker21

waze 65 przy 170 cm, znam osoby ktore wazac tyle i przy tym wzroscie wygladaja naprawde szczuplutko.. ja niestety nie:(czemu? czy jak bede wazyc 60 , czy 55 to tez bede miala gigantyczny brzuch? moj brzuch wyglada tak jak przy 70 kg,, nie potrafie tego zrozumiec?

Gość niebieskookaaaaa
mam ten sam problem co ty... jestem szczupla a brzuch mam jak balon... masakra! mierze 169 i waze 60 kg mam zamiar zrzucic 5 kg do wiosny... narazie zakupilam siemię lniane i pije regularnie od wczoraj pomaga na szybsza przemiane materii i nie tylko...

Gość heartbreaker21
omatko wazysz 60 kg i masz jeszcze brzuch przy tym wzroscie?? czemu tak jest??

Gość niebieskookaaaaa
hmm ja mysle ze brzuch mam tez od piwka ktore czesto pije :) niestety niektorzy tak maja... :(

Gość heartbreaker21
a myslisz ze da sie go jakos zniwelowac? tzn ze musimy wazyc po 50 zeby byc dopiero szczuple?

Gość heartbreaker21
a cwiczysz cos ??bo moze to wynik braku cwiczen??

Gość niebieskookaaaaa
nie wiem sama... ale czytam teraz tematy na forum co do brzucha... poszukaj sobie jest bardzo duzo postow dziewczat z tym samym problemem

Gość mariola uskrzydlona
a może coś tam mieszka w tym brzuchu? np tasiemiec z dziećmi :O

Gość ruda grażyna
eeeej ja mam to samo....boczki i brzuch....jak patrze na siebie w lustrze to sie zalamuje bo mam tez troche cellulitu....mam wrazenie ze wygladam jak swinia...musze zrzucic z 5kg...zaczyna cwiczyc od dzis...to siemie lniane pomaga??nigdy nie pilam ale slyszalam ze jest obrzydliwe....dodam ze waze 63 przy 170...

Gość niebieskookaaaaa
w smaku nie jest najsmazniejsze ale... jesli ma mi pomoc to i to znose hehe mam klopoty z przemiana materii i wogole.. wiec nic nie ryzykuje a czytalam ze wielu osobom pomoglo :)

Gość ruda grażyna
hmmm....to moze i ja sprobuje..w sumie ostatnio tez mam problemy...pomaga ona na kupe??bo ja mam ostatnio takie problemy i kawa mi nie pomaga niestety:(ja sie pije raz dziennie??normalnie w aptece ja kupie?

Gość niebieskookaaaaa
tak w aptece jest w zarenkach i zmielone... ja stosuje to i to a z reszta poczytaj sobie posty o siemieniu lnianym to sie duzo dowiesz:) pozdrawiam :)

Gość ruda grażyna
dzieki wielkie, moze mi pomoze:)

Gość niebieskookaaaaa
dlatego chce zrzucic ok 5 kg :) i wtedy bedzie ok :)

Gość niebieskookaaaaa
pomyslac ze ze 2 lata temu wazylam 50 kg :( a aktualnie 60 kg masakra! :(

Gość powiedzcie mi jak ja mam 160 c
m to ile powinnam wazyc ???????

Gość heartbreaker21
niebieskoka- wazac 50 kg mialas jeszcze brzuchol?

Gość heartbreaker21
aa i czy cwiczylas?

Gość ja przy tym wzroście
Chcę ważyć 52 kg. też ważę 62kg (teraz zimą, bo normalnie ważę 59-60) i nie jest grubiutka... :O to zależy od budowy kości

Gość niebieskookaaaaa
jak wazylam 50 kg to brzuszek mialam plaski... przybylo mi 10 kg i poszlo w brzuch :( cwiecze troche ale narazie nie widze poprawy :(

tylko ze ja mam lekkie kosci;] tzn ogolnie to chudziutka jestem, no ale wazac 62 kg nawet znajomi mi mowili ze okragla za bardzo jestem. a teraz jak schudlam to mowia mi prosto w oczy ze kiedys grubiutka bylam:) wiec wiesz.

a ja z waga 58,7 (obecnie) jestem szczupla - spodnie nosze (JUZ :D ) 36 , ani brzucha, ani boczkow nie mam :P , i na pewno nie jestem okragla ;) . Chce wazyc 56 (min.) - 58 (max) kg , nizej to anoreksja - porownujac do mojej obecnej figury :)

Gość jak na ironie
a ja mam 165 wzrostu i waze 51 kg , jestem chuda a mam brzuch i ramiona hgalaretowate , co z tym zrobic?

Gość Majeczka78888
Ja nie wiem jak to jest, że ludzie ważąc tyle co ja i będąc sporo niżsi wyglądają o wiele chudziej niż ja:/ Ja mam 177 ważę 62 kg, a wyglądam jak kulka:/ Tzn. jestem typową gruszką, mam boczki, a teraz właśnie ten brzuch jak balon:/. Wysportowana jestem, bo i w dzieciństwie intensywnie trenowałam i teraz raz na jakiś czas staram się ruszać - w wakacje np. co dziennie biegałam... Już sama nie wiem co robić. Help:(

Gość Ancia1990
Ja przy wzroscie 177 waze 61 (+/- 2)kg, zawsze chcialam wazyc mniej ale nigdy mi sie nie udalo. Zawsze chcialam wazyc 57 kg. W dziecinstwie przez 3 lata trenowalam i wazylam tyle samo, co teraz jak siedze w domu i czasami wyychodze na spacery. Jak sie mocno najem to najpierw wywala mi brzuch, a na drugi dzien czuje ze mam grubsze uda ;/ To znowu troche sie ogranicze i tak jakos sobie reguluje moje kilogramy :D

Gość hegla
Może to po prostu wzdęcia? Obserwuj swój brzuch - czy jest cały czas taki sam?