Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xswedc

Czy ktoś uzywa tych pieluch? Opinie...

Polecane posty

Gość mamamala 123
e tam ja bym biedronki nigdy dziecku nie założyła (był tu temat czy kupować w biedronce ja nie kupuje :p ) ale raz małe się skończyły a byłam u kuzynki założyłam chyba DADA czy coś takiego szybko przemokła i pupa była podrazniona ja wogóle muśle że tanie produkty nie wychodzą taniej bo więcej ich zuywamy ale może ktoś ma inne zdanie ja mówie tak dla pampersów

Każdy używa takich jakie są odpowiednie dla jego dziecka. Dla niektórych najtańsze pieluszki sprawdzają się najlepiej a Pampersy wywołują wysypkę itp. Tak naprawdę to dziecko wybiera sobie pieluszki.

Gość FJlki
Eh dziewczyny dziewczyny:-) wszystkie tylko pampersy i pampersy oryginalne ale jak wrzucą promocje na np. pieluszki DADA to jakoś przy tym regale az full mamusiek przepychajacych sie po te pieluszki:-)

Gość katarreeettee
a ja uzywam vibella albo mamia tylko ze one sa tylko w niemczech mąż mi przywozi ale są REWELACYJNE!!!! Mięciutkie cienkie wygodne dla maluszka a przedewszystkim bardzo chłonne:-) raz maz kupił na sprobowanie i teraz jak mi sie koncza a mąż jest jeszcze w trasie to wkurzam sie jak mam kupic pieluchy tutejsze

Gość i juz cisza

Gość Ania777
Używam tych pieluch już jakieś 2 miesiące (córeczka ma w tej chwili 8 miesięcy) i tylko kolejne paczki zamawiam. Jestem szczerze zadowolona :-) Są starannie wykonane, przewiewne, chłonne, miękkie i miłe dla oka, a do tego cen korzystna i dostawa do domu :-) Nie widzę różnicy między nimi a Huggiesami (chociaż Higieco są bardziej miękkie) , ale uważam, że są lepsze od biedronkowych DADA.

Gość najlepsze sa dada z biedronki
przesyłka tez kosztuje wiec sie nieopłaca

Gość ale pierdzielą niektórzy
nie znam tych pieluch z linka, ale co do pieluch DADA mogę się wypowiedzieć, zaczęłam regularniej je użwać gdy dziecko miało ok roku. I nie uważam, że to są jakieś strasznie tanie pieluchy, jak to niektórzy oceniają dla biednych, i wcale nie wiem czy tetra komukolwiek się opłaca- trzeba prać- proszek, woda, czas, prasować - energia, czas, ) moim zdaniem nie ma sensu jeśli ktoś bierze pod uwagę tylko kasę. Huggies i DADA są w podobnej cenie, a niestety te 1 strasznie drażniły skórę mojej córki z tyłu, całą noc potrafiła się drapać, a z Dada nie ma tego problemu. Więc najlepiej niech każdy używa co chce i nie ocenia kogoś kto używa innej marki. pozdrawiam

jestem tego samego zdania, huggies uzywałam ,ale jak synek zaczoł raczkować to zaczdely go strasznie obcierać, dada są oki, ale dla mojego smyka najlepsze są TEsco fioletowe, supew boczki są mięciutkie i rozciągliwe jak pampers nie obcieraja z tyłu mają ściągacz jak huggies i nie odstaja a najlepsze jest to że żadniej wysypki.