Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonieeee

Zawsze tak jest jak się karmi piersią??

Polecane posty

Gość nonieeee

moje dziecko budzi się na jedzenie co 2-3 godz, najgorsze jest to że jak go noszę żeby odbił to się rozbudza, mimo, ze w pokoju jest ciemno, wrrrr... Zastanawiam się kiedy będzie spał dłużej, ostatnio je coraz więcej a i tak budzi się tak samo jak wcześniej. Zawsze tak jest jak się karmi piersią?? Czy są szanse, że pośpi dłużej? Dodam, że ma 6 tyg.

Gość Anna Maria z Wesołej
JA w nocy swojego nie nosilam :-P JAk byl w wieku twojego malucha, to zasypial o 20, budzil sie okolo 1-2 po godzinie zasypial, spal ze 2-3 godziny a potem budzil sie co chwila :-O a my na rzesach. M A K A B R A!!!

moja jak była tylko na piersi to zasypiała o 21-22 i spała 4-5 godzin, potem jedzenie i potem po 2 godziny snu odkąd jest na butli śpi najpierw 8 godzin, potem podje i znów 3 godzinki :)

Gość mniammmmmmmmmmmmmmm
nadia jak dlugo karmilas piersia?

Gość mniammmmmmmmmmmmmmm
tzn MEAAA....sorry zapatrzylam sie na Twoją stopkę:)

Nadię karmiłam tylko piersią 2 tygodnie, potem okazało sie ze pokarmu jest za mało i zaczełam dokarmiac butlą. teraz jest na butli a ja pare razy dziennie daję jej jeszcze pierś do pociamkania :)

Wiesz, jak Moj Szkab przy piersi jest stasznie ospaly i widzę, ze nawet nnie drgnie, to tylko odkladam go do lozeczka. Mozliwe, ze przez to odbijanie sie niepotrzebnie wybudza. Skoro widzisz, ze nie zasnal, to go noś, ale jesli spi jak kamien, odloz i za bardzo sie przy nim nie krzątaj. Dziecko ma prawo nie odbic za kazdym razem jesli jest na piersi.

Gość nonieeee
już mam takie myśli, żeby na noc podawać butle, ale z drugiej str nie chcę bo mam dużo pokarmu i uważam, że powinnam te parę miesięcy się przemęczyć, ale czasami już wysiadam.

Gość nonieeee
no właśnie, prawie zawsze usypia przy piersi, potem go zaczynam nosić i odbicia najczęściej brak a za to oczy jak pięć złoty;)

.. a ja wysiadam, bo zaczyna mi go brakowac. Staje na rzęsach - karmie piersia i butelka - to dopiero jest! :O Cyc jest wygodny, moim zdaniem. Moze mu sie cos wyreguluje. Albo zadzwon do swojej poloznej srodowisowej - moze ona cos doradzi?

... jak spi to czorta (:P) nie ruszaj! Ja sie juz nauczylam na wlasnych blędach. A jak trochę uleje, to nic mu sie nie stanie - pieluszkę podłoz i bedzie git :)

jak moja była tylko na piersi to mogłam nosić i godzinę a nie odbiła więc jej nie odbijałam. teraz po butli hepie jak stary pijak :D

Gość nonieeee
:)

Ja karmie juz drugie :) z corka były cyrki w nocy; karmienie, odbijanie, przewijanie. Dzisiaj widze ze nadgorliwosc gorsza niz... Syna na maxa karmie w dzien ( ma 3 miesiace) najada sie tak ze w nocy je tylko raz. Odbijanie wyglada tak, ze jak zje to klade go sobie na klatce piersiowej i tak sobie spi. ja siedze, on slucha serducha czy czego tam i obydwoje jestesmy zadowoleni. przewijam tylko kupsko. a teraz nie robi w nocy wiec budze sie raz okolo 4 rano:))))))

Gość nonieeee
kobis, ale od początku tak ładnie Ci spał? czy teraz zaczął?

Ja karmię od początku caly czas piersią, moj Eryk kończy 7 tydzien. Kiedy idzie spać ok. 21 przesypia ok 5-6 godz. Potem po kolejnym karmieniu sen się skraca do 3godz. Co do odbijania w czasie karmienia sam się tego domaga, bo robi się nerwowy i szarpie pierś, wtedy na ramie 2 razy beknie jak pod budką z piwem i dalej do piersi :)

Gość nonieeee
ewcia zazdroszczę Ci!:)