Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsfhsfdhgfhgfjfd

BABYLISS PROSTOWNICA GDZIE MOZNA KUPIC? JAKIE EFEKTY PO WYPROSTOWANIU?

Polecane posty

Gość gdsfhsfdhgfhgfjfd

mam phillipsa nie jestem za bardzo zadowolona, poniewaz włosy po kilku godzinach wygladają tragicznie wykrecają sie we wszystkie strony:< Chciałabym prostownice co wyprostuje włosy, tak ze bedą sliskie piekne bedą błyszczec i bede proste przez cały dzień. jest taka prostownica? Chciałabym miec takie włosy jak np. Jennifer Aniston w serialu " Przyjaciele". o tak ładnie wyprostowane : http://www.polki.pl/work/privateimages/formats/NEWS_MAIN/19655.jpg :< Ktos doradzi jakąs prostownice? Babyliss ? Remington?

Gość Lepka
Zadnaprostownica nie da ci super efektu. Prostownica robi strąki, a ze za jakis czas dzieje ci sie cos z wlosami to wina wilgotnosci w powietrzu,. Kup sobie szczotke gruba i tym wlosy prostuj. Dziala cuda takie cos. Zobaczysz.

Gość ... glamour
Ja mam podobne włosy. A układam je najpierw na okrągłej szczotce a później prostownicą :) Dodatkowo na każde pasmo daję piankę a potem już wykonaną fryzurę pryskam lakierem ... efekt utrzymuje się następnego mycia :)

Gość agatoniks
Zdecydowanie babyliss. Profesjonalna jakość za akceptowalną cenę. Dla dłuzszych włosów fajnym rozwiązaniem jest prostownica i lokówka w jednym taka jak tu http://www.tanieje.pl/product_info.php/cPath/31_45/products_id/986. To jest piekne kiedy w poniedziałek mam włosy podkręcone lokóweczką a we wtorek całkiem prościuteńkie. te spojrzenia koleżanek - bezcenne.Nawet faceci dostrzegają różnicę - wiec chyba warto zapłacić

Gość rzuc tego pasozyta
jak jesteś z wawy to mogę ci dać za darmo, mam jakąś ale nie używam 🖐️

Gość
dobra jest: wahl cutek kuzynka używa i ma IDEALNIE gładkie wlosy a mi kurfa nie chce pozyczac a mam hojową z remingtona :O profesjonalne marki to -fox -efalock -ga ma -palson --wigo -babyliss pro -jaguar

Gość rzuc tego pasozyta
przerwa czy to ty czy twój podszyw :O

Żeby dłużej utrzymywał się efekt gładkich, prostych włosów dobrze jest mieć prostownice z płytkami ceramiczno - turmalinowe, które sprawiają, że włosy się nie elektryzują i nie puszą tak;) Przykładem takiej prostownicy może być Hair Goddess sprzedawany z tego co wiem na kalamis.pl Warto na prawdę wydać trochę więcej, bo efekty są widoczne...