Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluttka88

CZY tabletki cilest POWIEKSZA BIUST???

Polecane posty

Gość maluttka88

ZACZNE OD TEGO ŻE BRALAM CILEST PRZEZ 2 LATA I NIE ODCZULAM ZADNYCH SKUTKOW UBOCZNYCH,TYCIA,POWIEKSZENUIA BIUSTU,MDLOSCI ITP.ITD.PRZERWALAM GO I URODZILAM SYNKA KTOREGO KARMILAM PIERSIA I STOSOWALAM TABLETKI CERAZETTE,skonczylam karmienie i jak przed ciaza wazylam 52 kg tak teraz waze 43 kg moj biust zmniejszyl sie z duzego C do sredniego B chcialabym troszke przytyc i zeby moje maluszki tez sie troszke powieksza mam taka nadzieje i dlatego pytam tak sie czy to prawda ze tabletki cilest powiekszaja biust bo tyle sie tego naczytalam,nawet w tej sondzie(link http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133752) jest napisane że cilest pod tym wzgledem zajmuje 2 miejsce a jak to bylo z wami dziewczyny????

Gość no i przegraliśmy mecz
mnie sie wszystko powiększyło...przytyłam po nich 10 kg:(

Gość mi się nic nie powiększyło
To sprawa indywidualna. Dobrze dobrane tabletki nie mają skutków ubocznych. Biorę Cilest już 5 - ty rok, piersi małe tak jak były, ważę 48 kg jak zawsze, czuję się świetnie. Po porodzie, po ciąży piersi często maleją i niewiele można na to poradzić, stosuj kremy ujędrniające do biustu z dobrej firmy i noś dobry stanik.

Gość niestetynie
mnie tez nic nie urosły nic nie przytylam.