Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watka

ORGAZM POMOCY !!

Polecane posty

Gość watka

Słuchajcie mam problem.. mam 17 lat i zaczełam juz wspolzyc z chlopakiem podnieca mnie i wszytsko jest w porzadku ale nigdy nie mialam orgazmu podaczs seksu anie gdy sama prubowalam jest cos ze mna nie tak ?? nawet nie wiem jakie jest uczucie jak sie go ma .. poradzcie cos co jest ze mna nie tak ja nawet nie wiem sama dokladnie gdzie mie podnieca jak chlopak caluje wiem tyle ze lubie delikatne zmyslowe pocalunki i dotyk ... nawet jak jestem ostro podneicona to gdy wchodzi we mnie czuje go i w ogole ale nie dochodze .

Gość radze napisać
do Bravo Girl...

Gość watka
prosze, nikt nie pomoze?? ale jestescie, tylko sami chcecie przezywac rozkosz a 15latce to wam szkoda!!!!!! strzelam focha

Gość watka
przestan t o jest moim zdaniem powazny problem ... i nie bede pisac do jakis gazet prosze was o pomoc moze cos doradzicie..

Gość watka
moze bez podszywaczy mam 17;/

Gość watka
fuck, no dobra, wygadlam sie - mam 15 lat i co???? i tez prawo do orgazmu lechtaczkowego!! a pozniej pochwowego!!!! p.s. gdzie jest punkt G??? szukalismy go wczoraj ale chyba nam umknal :(

Gość watka
j a pierdziele nie ma tu powaznych ludzi dobra to dziakuje za podszywaczy nrazie..;/

Gość watka
ok, sama sobie odpowiem, chyba postaram sie poznac swoje cialo i cialo swego partnera, powoli dojdziemy do perfekcji serfujac po swoich strefach erogennych, potem orgazm to juz pikus dziekuje

Gość widocznie nie jestes gotowa

Gość dori65
orgazmu musisz sie nauczyc sama ,wkurza mnie jak dziewczyny zwalaja na chlopakow brak orgazmu,Ja mam 29 lat i drugiego meza od 5 lat i wiesz dopiero pol roku temu przezylam swoj pierwszy orgazm,o dziwo w pozycji ktorej nigdy nielubilam,czyli na jezdzca.teraz to moja ulubiona pozycja.Ty tez musisz sama sie tego nauczyc bo facet nawet niewiem jak by sie staral to,nieda rady

Gość nic sie nie przejmuj
ja moj pierwsyz orgazm przezyłam DOŚĆ szybko;) ... bo w 1,5rpk bycia z facetem ... ;D... porazka nie?... i to całkiem przypadakiem;D... ptem sie z nim rozatalam bo nasz seks dzialal jedynie jak mechaniazm 'przyczyszczania' :D... teraz mam drugiego chł... a on już bije poprzedniego na łeb na szyje... kochamy sie sroednio powiedzmy... 4 razy na tydzien to raz w TYM MARATONIE;D ... zawsze mam:)

Gość biedr0na
a ja sie kocham z moim eks prawie codzienniexD heh i szczerze mowiac to tez orgazm przezywam gdy jestem na gorze;) chociaz wole zwykle wylegiwac sie na dole;p jednak moj chlopak oczekuje ode mnie jakiegos wybuchu jak to u nich bywa i twierdzi ze sie tylko podniecam podczas sexu i nic pozatym;/ grr