Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodzianka4646

Pilne!

Polecane posty

Witam! Pytanie głownie do kobiet i prosze o szybko odpowiedź. Mam 16 lat i jestem dziewicą. Od jakiegoś czasu uprawiam z moim partnerem petting. Od kilku dni po pettingu boli mnie strasznie pochwa, mam opuchnięte wargi sromowe oraz boli mnie łechtaczka, swędzi mnie w środku i piecze. Nie wiem co robić. Mam jeszcze dziwny śluz na majtkach. Narazie kupiłam maść CLOTRIMAZOLUM i od dziś zaczne ją stosować. Co dalej? Proszę o pomoc. Bardzo bym prosila o odpowiedzi unikające pouczeń o PÓJŚCIU DO GINEKOLOGA. Wiem o tym, ale wolałabym najpierw sama spróbować coś zdziałać.

Gość dori65
to niech cie boli dalej,bo bez ginekologa to bedzie jeszcze gorzej,masz jakies zapalenie i musisz brac antybiotyk lub globulki

Gość dadadadadada
Pisałaś już o tym. I dostałaś odpowiedzi. Innych się spodziewasz? Możesz spróbować lactovaginal, ale z doświadczenia wiem że gynalgin lepszy, ale to wypisuje tylko lekarz.

Gość maluttka88
musisz jak najszybciej udac sie do gina i nie ma sie czego bac moja szwagierka jest w twoim wieku i chetnie chodzi do doktorka :) nawet szczerze nawet lepiej isc do faceta gina przynajmniej mi sie wydaje ze podchodza z lepsza sypatia niz kbiety ale mozna i na takiego lekarza wpozo natrafic,mozesz miec drozdzaka czy jakos tak mialam tak kiedys i musisz leczyc sie ty i twoj chlopak puki co mozesz zrobic sobie jeszcze plukanke z tantum rosa pozdrowionka i idz do lekarza taki sam jak kazdy inny i nie ma sie co wstydzic urodzilam coreczke jak bylam w twoim wieku,to wiem co mowie tez balam sie okrutnie ale lekarz okazal sie zajefajnym doktorkiem i tak juz od 5 lat do niego chodze :) POZDROWIONKA I TRZYMAJ SIE CIEPLO