Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybia łuska

On ma same koleżanki, jestem zazdrosne

Polecane posty

Gość Rybia łuska

Ma bardzo wiele kolezanek i przyjaciolek i to one tworzą całą naszą paczkę. Jestem zazdrosna kiedy one na żarty sie przytulaja lub rzucaja dwuznaczne teksty.... Jemu widze ze sie to podoba, sam sie daje ;(

Gość crazy_women
No to mu to tym powiedz, że Ci to nie pasuje z takich i takich powodów, że jesteś zazdrosna....a poza tym to faktycznie troche dziwne, że żadnego kumpla nie ma...

ja też mam prawie same koleżanki w tym kilka bliskich przyjaciółek. Niestety wszystkie moje panny były ograniczone umysłowo i robiły z tego problem. Zawsze były sceny zazdrości i głupie gadanie w stylu "czy ona ci sie nie podoba przypadkiem" . No przeciez gdyby mi sie podobała to bym był z ni a nie z obą !!!!! Sory dziewczyny ale czasem troche dziwnie myślicie

Gość reeeeexd
moze to gej

Gość trele morele i pomarańcze
Też miałam takiego faceta... I to zdecydowanie nie jest dobre :/ On przez to, że miał tyle koleżanek, umiał mnie prawie zawsze rozgryźć, umiał manipulować, bo wiedział już dzięki ciągłemu przebywaniu z dziewczynami, co na nie działa. Właściwie był w tym mistrzem. Ale jednocześnie jak się okazało.. dupkiem..

Gość crazy_women
Fakt jest to dziwne, że ma tylko i wyłącznie same koleżanki...ale moim zdaniem powinna pierw mu o tym powiedziec, ze jej sie to nie podoba. jesli nie zmieni sie jego zachowanie to znaczy ze cos jest na rzeczy i jest jakims bawidamkiem...