Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyaha

,,Dziwna Przyjaciółka.

Polecane posty

Gość yyyaha

Cześć wszystkim! Mam problem...wiem ze to głupio tak pytac.. ale: Moją przyjaciółke poznałam jakiś...rok temu. w wakacje było super, ale nie chodzimy do tej samej klasy ona w swojej klasie znalazła sobie nową kumpele..wszedzie z nią chodzi...a jak na przerwach do niej podchodze to ma mnie gdzies..czasem powie . Codziennie pisze do mnie sms. i na gg tez..ale jak zaproponuje spotkanie to zawsze jej coś niby "wypada" a na drugi dzień dowiaduje sie ze była gdzies ze swoja "nową" przyrą. nigdy nie byłam w stosunku do niej nieuczciwa...nie wiem co sie dzieje..:( o co moze jej chodzic?

Gość wwwwwwx
one wszystkie tekie sa!

Gość yyyaha
bardzo prosze o pomoc:(

Gość poprostu
porozmawiaj z nią . Powiedz co myślisz i czujesz. Może ona boi sie przed nową koleżanką że ją straci jak będzie się spotykała z tobą

Gość gośka1986
porozmawiaj z nią o tym szczerze i powiedz,że jest Ci przykro. Kiedyś moja przyjaciółka była tak zazdrosna o mnie i było w tym trochę mojej winy ale powiedziała mi o tym i ja wtedy starałam się naprawić swoje błedy. Jak Twojej przyjaciółce na Tobie zależy to jak porozmawiacie o tym, to też będzie się starać wszystko naprawić. Ehh, rozpisałam się

Gość yyyaha
:( kurcze...romowy nie bardzo pomagają:( to wszystko jest jakies dziwne..i tak w ogóle to ona przed nią ukrywa że sie ze mna kumpluje.. i tak bardzo chciałabym powiedziec ze nie jestem zazdrosna..a jadnak jestem:(

Gość poprostu
albo pogadaj z nią o tym na gg jak tam jest z tobą szczera

Gość poprostu
albo zastanów się czemu się z tobą przyjaźni. macie wspólne tematy na gg a na realu jakoś wam nie idzie? Lub zaproś ją do siebie, może wtedy się przed tobą otworzy?

Gość yyyaha
juz tyle razy gadałam..;/ ona mówi ze ,, zalezy jej na mnie" i ze jestem jej najlepszą przyjaciółką zawsze tak sie konczy nasza rozmowa..ona poprostu kłamie

Gość yyyaha
w realu normalnie rozmawiamy o problemach...zawsze ją do siebie zapraszam tylko jest taki problem ze mieszkamy na dwóch końcach miasta a ta druga kumpela to jej sąsiadka.

Gość gośka1986
tak czy siak, musisz jej po prostu powiedzieć i spytać się co jest grane, ja miałam tak,że chciałam jedną przyjaciółkę miec i drugą, no i sama czasem bywałam w kropce, bo nie wiedziałam do której iść, ale powiedziałam tej nowej,że muszę poświęcić czas i drugiej przyjaciółce, no i jakoś wszystko pogodziłam.

Gość poprostu
lub daj jej więcej wolności. Przyjaźń nie jest na wyłączność. Można mieć wiele przyjaciółek i koleżanek. jak zobaczy że szanujesz ja ale nie jesteś w nią wpatrzona jak w obrazek , to może wtedy będzie chciała się z tobą "bardziej" przyjaźnić?

Gość yyyaha
dokłądnie masz tak jak ja.. ja od jakis 4 lat przyjaźnie sie tez z inna dziewczyną bo chodzimy razem do klasy i ona tez ma jakies dziwne pretensje ze mam inne kolezanki.. to wszystko jest jakieś dziwne..kiedys tak nie było

Gość ja też miałam toksyczne
"przyjaciółki" i wiesz co zrobiłam? kopnęłam je w doopę i nie żałuję, wokoło tyle jest fajnych dziewczyn, nie ma co psuć sobie nerwów!

Gość yyyaha
no to zrobie tak może podziała: na kom lub gg bede odpowiadac olewająco...nigdy pierwsza nie zacze pisac. w szkole bede mówiła tylko "HeJ" moze poskutkuje..:)

Gość yyyaha
dokładnie...za rok ide do nowej szkoły i rozpoczynam nowe zycie.! nie warto marnowac nerwów! na głupie i zazdrosne laski.

Gość poprostu
no cóż, z sąsiadką częściej się spotyka, więc nic dziwnego. ja mam dwie przyjaciółki i staram się nie zaniedbywać ani jednej ani drugiej, choć jedna była swego czasu strasznie zazdrosna o inne koleżanki. Ale pogadałam z nią szczerze i jest ok. Masz inne koleżanki z którymi możesz spotykać sie po szkole? nie chodzi mi o przyjaciółki od razu , ale o zwykła koleżankę, abyś nie czuła się samotna

Gość poprostu
No to powodzenia! życzę ci abyś zawierała dużo znajomości aż w końcu znajdziesz taką prawdziwą przyjaciółkę od serca. z która nie będziesz musiała się codziennie spotykać, ale będzie cię rozumiała jak nikt na świecie!

Gość yyyaha
dziękuje wam :* jesteście wspaniałe:*

Gość alehandra
Ja znam moją ,, przyjaciółkę ,, od urodzenia. Ale ona ma siostrę wredną która robi wszystko aby nas rozdzielić. Moja przyjaćiółka ma na imię Ilona a jej siostra maria. Maria koleżankuje się z taką okropną dziewczyną która buntuje je na mnie. Nazywa się kaśka. Ilona uważa się za moją przyjaciółkę. Ja chcę żeby nią była.Ale ona musi słuchać swojej siostry. Trzy lata mi dokuczały rozkazywały biły kopały szantażowały i zazdrościły mi wszystkiego ale ja nie potrafię nie nawidzić i jej wybaczyłam. Już dużo razy jej wybaczałam. Zmieniłyśmy szkołę. Chodzimy do tej samej ja Ilona in Maryśka ale Kaśka chodzi do innej. Ilona zawsze chodzi z nią na przerwie do ubikacji. A ja nigdy nie mogę z nią porozmawiać. Przez prawie rok nie kłóciłyśmy się poza drobiazgami ale potem zaczęła mnie unikać.Przestała do mnie dzwonić i mnie nie odwiedza nie mogę nigdy na nią liczyć kiedy na nią polegam. Gdy proszę żeby do mnie przyszła to zawsze ma jakieś wymówki ,,muszę się uczyć,, mama mi nie każe muszę gdzieś iść nie mam czasu. Jak rozmawia z siostrą to traktuje mnie jak powietrze i robi do mnie dziwną minę jakby była obrażona. A co do tego uczenia to ona się wcale nie uczy. Zbiera same pały. A raz to gdyby nie ja to by nie przeszła (nie pytajcie mnie dla czego bo to długa histoia i nie ciekawa) dzięki mnie dostała szóstkę bo trzeba było wykonać jakąś pracę domową mieliśmy na to pare dni ale jej się nie chciało zroić i ja musiałam do rana robić jej tą pracę. To było uszycie czegoś. Ilona nie ma za grosz poczucia humoru i zawsze chodzi zła chyba że jest z marią albo z inną koleżanką. Obie z siostrą mnie obgadują. Ja już ją upominałam, ale ona nie słucha i dalej mnie obgadują. Zależy mi na Ilonie (jej przyjaźni) bo nie jestem zbytnio lubiana ona zresztą też nie i nie mam innej przyjaciółki. Dlatego proszę was błagam doradżcie mi coś tylko nie gadania z nią bo próbowałam i usłyszałam teksty każdy robi co chce, nie muszę robić to co ty, może ja chcę z siostrą ona wkółko to powtarza i niechcę słyszęć odpowiedzi olej ją bo nie mam innej przyjaciółki. Może jesteście w podobnej sytuacji.